Şimdi Ara

Nostaji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştan izlemek istediğiniz eski animeler var mı? Mesela ben pokemonu tekrardan izlicem bir kaç izlemem gereken birşey var ama cidden izlemem gerek özlemişim, sizinde var mı "abi bunu tekrar izlerim ben" dediğiniz bir anime? Digimon dragon ball falan nostaji yapalım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prelly -- 3 Mart 2014; 11:44:58 >

• aslında çok var en başta o dediklerin olabilir ama ben birkaç bölüm izlerim yeter bana nostalji ya, o kadar vakiti yeni seri izlemek için harcamak daha iyi olur. tonla anime var ömür yetmez hepsine.
  • Dragon Ball - SailorMoon- Laserion - Saber Rider - Genki - Tsubasa....

Dragon Ball sağlamdı... Kaplumbağa efendiyle Goku nun kavgası efsanedir. Çocukken hem güler hem heyecanlanırdık.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 13 Mayıs 2020; 6:44:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim birde yu-gi-oh var
  • şeker kız kendi de olablir doktor slump bir de süper domuz mu ne vardı.
  • Uchuu Senkan Yamato, Mobile Suit Gundam, Space Pirate Captain Harlock, Ashita no Joe, Getter Robo ve Ace wo Nerae gibi 70'li yılların klasik yapımlarını sonraki tarihlerde yapılan devam serileri ve spinoff'ları ile birlikte izlemedikçe nostalji yaptığınızı düşünmemelisiniz.

Şu sıralar Detective Conan'ı yeniden izliyorum. Öneririm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slam dunk, kimagure orange road, dragon ball(z, gt, kai), pokemon. Bunlarin muziklerini bile dinlesem sanki o yillara donuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Uchuu Senkan Yamato, Mobile Suit Gundam, Space Pirate Captain Harlock, Ashita no Joe, Getter Robo ve Ace wo Nerae gibi 70'li yılların klasik yapımlarını sonraki tarihlerde yapılan devam serileri ve spinoff'ları ile birlikte izlemedikçe nostalji yaptığınızı düşünmemelisiniz.

730 bölüm tekrardan izlenir mi hocam yav.
  • Yeniden tamamına varmış olmak için değil nostalji babında izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Uchuu Senkan Yamato, Mobile Suit Gundam, Space Pirate Captain Harlock, Ashita no Joe, Getter Robo ve Ace wo Nerae gibi 70'li yılların klasik yapımlarını sonraki tarihlerde yapılan devam serileri ve spinoff'ları ile birlikte izlemedikçe nostalji yaptığınızı düşünmemelisiniz.

730 bölüm tekrardan izlenir mi hocam yav.

One piece serisine başlamak gibi sanki sonu yokmuş gibi geliyor Onunda 730 bölüm olduğunu bilmiyordum oha diyorum

• monster rager diye bir anime vardı ama ne kadar aradıysam bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitrinlikseo

monster rager diye bir anime vardı ama ne kadar aradıysam bulamadım

Monster Rancher'ı kastettin sanırım. BakaBT'de var ama tek dublaj İngilizce olarak.
  • narutoyu tekrar baştan izliyebilirim çok iyidi :D bu arada geçenlerde bi anime bitirdim 25 bölüm mü ne ama çok güzeldi aksiyonu çok iyi attack on titan diye bi anime ve süperdi sadece finali çok kötü ama herkese tavsiye ediyorum
  • naruto , bleach ve one piece zamanım olsa üçünede tekrar başlarım, güzel bir nostalji olur. Özellikle one piece robinin kurtarıldıgı bölümler
  • Pokemon'u unut hocam.. çeviri işi ile uğraşan tek bir forumu var "pokemon Turkiye" onlarda çok tembeldir...3 yıldır 9.sezonu çevirecekler ki şuan 17.sezonda pokemon
    nihayet 2014 de 9.sezonun çevirisine başlayacaklardıki iş,güç,askerlik bahane ederek onuda ertelediler 2014de gelmeyecek büyük olasılıkla
  • yugioh çok güzeldi heryerinden illimünati fışkırmasına rağmen

• Robotek
    Space adventure cobra
    Moero top striker
    Slam dunk
    Dragon ball

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeNoPrisoner -- 9 Mart 2014; 1:15:26 >
  • moero top striker. -> çok uzun bir seri değil zaten, türkçe altyazı ile birlikte bulsam süper olurdu.

tigersharks -> şimdi istesen de izlemezsin ama birkaç bölüm bakabilirim.

saber rider and the star sheriff -> bu da aynen birkaç bölüm görmek fena olmaz.

cobra -> elimde vardı, istesem de izleyemedim, çocuk gözüyle güzel geliyordu demek.

bravestarr -> geçenlerde yine izledim fena değildi hani.

captain simian and the space monkeys, elimde var, yıllardır hala izleyecem. (7 yıldır)

yukarıdaki arkadaşla aynı kafayayız galiba, take no prisoners adlı oyunu da oynadım aslında eğlenceli bir oyundu. Oynadığı eski oyunlara da baktım 1998 yılında çıkan ve pentium işlemci dönemleride parlayan
    oyunları da görmüş geçirmiş.

bir de thundercats, denver, beverly hills, alvin & chipmunks, ghost busters, susam sokağı gibi çizgifilmler, programlar da vardı.

hatırladığım en eski seri voltron.

Ey gidi ey, those were the days. Susam sokağı sen neydin bee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Mart 2014; 0:38:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

moero top striker. -> çok uzun bir seri değil zaten, türkçe altyazı ile birlikte bulsam süper olurdu.

tigersharks -> şimdi istesen de izlemezsin ama birkaç bölüm bakabilirim.

saber rider and the star sheriff -> bu da aynen birkaç bölüm görmek fena olmaz.

cobra -> elimde vardı, istesem de izleyemedim, çocuk gözüyle güzel geliyordu demek.

bravestarr -> geçenlerde yine izledim fena değildi hani.

captain simian and the space monkeys, elimde var, yıllardır hala izleyecem. (7 yıldır)

yukarıdaki arkadaşla aynı kafayayız galiba, take no prisoners adlı oyunu da oynadım aslında eğlenceli bir oyundu. Oynadığı eski oyunlara da baktım 1998 yılında çıkan ve pentium işlemci dönemleride parlayan
    oyunları da görmüş geçirmiş.

bir de thundercats, denver, beverly hills, alvin & chipmunks, ghost busters, susam sokağı gibi çizgifilmler, programlar da vardı.

hatırladığım en eski seri voltron.

Ey gidi ey, those were the days. Susam sokağı sen neydin bee.

;)

Cobra Show tv nin güzel zamanlarından kalma bir anı ama oldukça başarılıydı

1990-2008 arası oyunla törpüledim zamanımı:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.