bence bu tür davranışlar yanlış,sonucunda hiçbirimiz otorite değiliz ve fikrimizi söylüyoruz yanılırız doğru söyleriz bu insanlarla delga geçmek için yeterli bir sebep değil,hele ki bu kadar abartılı olanları hiç değil... bu şekilde herkes birbirinin açığını kollamaya başlıyor,olmadık yere huzursuzluk tatsızlık çıkıyor... yapmayın...
güzel temenni ama pek ümitli olma. sırf bunun için burada bulunan ve bundan haz alan kişiler var.
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Adam zaten kedni dedi bu saatten sonra benim için bitti Gs öyle bişi dedi...
Onu sabri demişti.
Lincoln'un alex'ten çok daha iyi olduğunu hala savunuyorum. Ha alex'in duran topları ve penaltılarının lincoln'den daha iyi olduğunuda inkar etmiyorum adam daha 3 maç üst üste oynayamadı ya tabiki kendi futbolunu oynayamaz!
ligin 2.yarısında görüşecez sevgili aleksçiler...
Alex için söylenecek birşey yok arkadaşlar. Dünde gördük adama helal olsun dün attığı gol olmasa belkide bu kadar kolay olmayacaktı bir de yaptığı asist var tabi. Lincoln'e gelince hakan ve lincoln Bjk macı öncesi kadro dışı bırakıldıktan sonra tüm arkadaşlara söyledim. " Bu adamdan bundan sonra verim alamazsınız" diye. Nitekim dediğimde çıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
bence bu tür davranışlar yanlış,sonucunda hiçbirimiz otorite değiliz ve fikrimizi söylüyoruz yanılırız doğru söyleriz bu insanlarla delga geçmek için yeterli bir sebep değil,hele ki bu kadar abartılı olanları hiç değil... bu şekilde herkes birbirinin açığını kollamaya başlıyor,olmadık yere huzursuzluk tatsızlık çıkıyor... yapmayın...
güzel temenni ama pek ümitli olma. sırf bunun için burada bulunan ve bundan haz alan kişiler var.
mesela sen
diyene bak
hep tahrik her zaman tahrik her zaman dalga geçmek
Ya bide böyle mesaj yazmışsın ya garip
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Fenerbahçe - İnter 1-4 CSKA - Fenerbahçe 2-1 PSV - Fenerbahçe 2-0 Fenerbahçe - PSV 0-5 İnter - Fenerbahçe 7-0 Fenerbahçe - CSKA 1-3
bunu hatırlatırım
Lincoln kim ya ???
_PesFan_
Şaka gibi adamsın.
Alex 152 maçta 76 gol 77 asist yaptı.Lincoln 9 maçta 1 gol attı.Bu durumda görüyoruz ki sen haklısın Lincoln daha iii
asıl sen şaka gibi adamsın...
alex o golleri kaç senede ve hangi ligde attı? Lincoln hangi ligde en iyi orta saha oyuncusu seçildi?
ayrıca türkiye liginde kaç maç yaptı daha?
quote:
Orjinalden alıntı: geniuspredator
Lincoln kim ya ???
bi ara kadıköyde size 2 gol atıp 1 asist yaptıran adam ne çabuk unuttun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme