Şimdi Ara

NOTE 2 düstü acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar notu 2mi sarj olurken yanlislikla bacagimla carptim yaklasik 30 cmden yukseklikten dustu. Ekran sag ust caprazdan darbe aldi ancak neredeyse tum ekran catlamis durumdaydi baktigimda. Ancak dokunmatikte bi sorun yok calisio. Tlfonu kullanabiliyorum. Istanbul bilisimden almistim. Garanti karsilar mi. Daha 3 bilemedin 4 aylik tlfon. Nasi olur bi cozum yolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis olsun cüzdanindaki 250 tl halleder derdini ALLAH daha buyuk dert vermesin burada bu işi yapan arkadaslar var... garantimi dedin yok kardesim garanti karsilamiyor ekran tamirini

• Nerde nasil yaptiririz peki

• quote:

Orijinalden alıntı: hllsmk

Nerde nasil yaptiririz peki

Kullanıcı hatası olduğu için garanti karşılamaz. Ancak 250 Tl'ye ekranı değiştirebileceğini sanmıyorum Notenin ekranı daha pahalı olsa gerek. Şuan telefonu kullanabılıyorsan bu şekilde devam et yarın bir gün kullanılamaz duruma gelince servisinde yaptırmanı öneririm. Servis dışı yaptırırım dıyorsanız da kesinlikle çok iyi bildiğiniz tanıdığınız yerler dışında bir yere yaptırmayın. Aslında en iyisi üçün beşin hesabını yapmayıp kendi servisinde tamir ettirmeniz olacaktır.
  • Duz mantik gidersek dokunmatigin calismasinda en ufak bir tutarsizlik yok demekki on cam ayri bir panel dokunmatikten. Yani anlamadim gitti bu oncamin tedarik edip taktirabilme imkanimiz yok mu. Tecrube sahibi arkadaslar nerdesiniz bi el atin olaya

• Bole durumlarda tum cami degistiriyorlar dis cam filan farketmiyor 450ye filan anca yaptirirsin

• hocam servis en az 350 TL gbi bir ücret istiyor ama forumda bir abi uygun mevlaya yapıyor üye ismi KALIMERA onunla iletişime geç sorununu halleder büyük olasılıkla
  • Çok geçmiş olsun 250 tl ye yaptırabileceğini sanmıyorum ekranı daha büyük ve geniş olduğu için 350-400 arası yaparlar diye düşünüyorum yetkili servisinde kendin yaptığın için kullanıcı hatası derler ve senden para alıyorlar yaptırmak istersen paraya kıyacaksın kardeş maalef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.