Şimdi Ara

note 2 kasa sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Orijinalden alıntı: Xxxsoner58xxX

quote:

Birşey olmaz ama takıntılı biriysen gözün habire oraya kayarak canın sıkılabilir . Mesela ben sıfır s3 mini aldım aynı durum söz konusuydu malasef ertesi günü zararına sattım telefonu çünkü soğudum telefondan . Servise de vermedim beklemeyeyim diye ...

sanırım kasa değişikliği yapıyorlar dediğin gibi çok takıntılıyımdır kendimi ikna etmeye çalışsamda bir türlü aklımdan çıkmıyo ama en iyisi kasa değişimi yapıyım (fiyatını bilenler varsa yardım edebilirlermi)

Kasa değişiminde de kesin olumlu sonuç alacağın söylenemez kardeşim . O yüzden çok kafana takıyorsan benim gibi yapabilirsen yap maddi imkanın varsa ...

Neden kasayı değiştirsek bile açıkmı kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide kalem biraz oynuyo bu doğalmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bide kalem biraz oynuyo bu doğalmı

Evet hocam, çok az bir miktar oynama yapıyor. Sonuçta dış bir parça.
  • yarım mm demek istemişsiniz sanırım. yarım cm olamaz.
  • Neredeyse tüm telefonlar o şekilde diyebilirim Note 2 için. Bir de benim telefonda üstü üstlük bir de arka kamera camı ile kamerayı saran çerçeve arasında açıklık var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Birşey olmaz ama takıntılı biriysen gözün habire oraya kayarak canın sıkılabilir . Mesela ben sıfır s3 mini aldım aynı durum söz konusuydu malasef ertesi günü zararına sattım telefonu çünkü soğudum telefondan . Servise de vermedim beklemeyeyim diye ...

sanırım kasa değişikliği yapıyorlar dediğin gibi çok takıntılıyımdır kendimi ikna etmeye çalışsamda bir türlü aklımdan çıkmıyo ama en iyisi kasa değişimi yapıyım (fiyatını bilenler varsa yardım edebilirlermi)

Kasa değişiminde de kesin olumlu sonuç alacağın söylenemez kardeşim . O yüzden çok kafana takıyorsan benim gibi yapabilirsen yap maddi imkanın varsa ...

Neden kasayı değiştirsek bile açıkmı kalır

Aynen öyle bundan eminim . Çünkü teknik servisteki elemanlarda böyle konuları ıvır zıvır görüp uğraşmaz ve yaptık deyip geri yollarlar, oysa ki aynı tas aynı hamam ...

• peki ibr şey daha sorucam ekrana sert dokunmak dokunmatiği bozarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYACONDIOS07

quote:

Bide kalem biraz oynuyo bu doğalmı

Evet hocam, çok az bir miktar oynama yapıyor. Sonuçta dış bir parça.

sizdede kalem oynuyomu ???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.