Şimdi Ara

Note 2 kulaklik girisinde kulaklık kırıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BrsGzbyk

Evet hocam garantili cihaz.

Cihazı garantiye verin.O hızlı yapıştırıcı lanet bişey 1sn'de donuyo telefona gelirse iz kalır çıkmaz
  • Bence de servise götürün telefonu. Yapıştırıcı bence çözüm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Bence garantiye verebilirsiniz

Cunku yapıştırıcı yi akitma ihtimali var kotu olur

Hocam zaten denedim yapistirici cekmiyor da. En guzeli garanti olacak gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. fotoğrafı olsa daha iyi olurdu. tavsiyem çok ince ve uzun bir vida bulun ve yavsaşça çevirin. sıkmayı başarırsanız. çekersiniz. aynen çocukken naylon topların siboblarını çekdiğimiz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Geçmiş olsun. fotoğrafı olsa daha iyi olurdu. tavsiyem çok ince ve uzun bir vida bulun ve yavsaşça çevirin. sıkmayı başarırsanız. çekersiniz. aynen çocukken naylon topların siboblarını çekdiğimiz gibi

Hemen bir fotograf atayim hocam.

• İnce kargaburunlar var kardeş, onlarla dene çıkar muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0808

İnce kargaburunlar var kardeş, onlarla dene çıkar muhtemelen.

Ince kargaburun maalesef elimde yok hocam. Bugun yapistirixi konusunda husran yasadim o yuzden dokunmamaya karar verdim. Yarin sabah bi servise.goturcem artik ne kadarsa ucreti baska yapacak bir seyim kalmadi cunku ucunda yapistirici dondu..

• quote:

quote:

Ince kargaburun maalesef elimde yok hocam. Bugun yapistirixi konusunda husran yasadim o yuzden dokunmamaya karar verdim. Yarin sabah bi servise.goturcem artik ne kadarsa ucreti baska yapacak bir seyim kalmadi cunku ucunda yapistirici dondu..

fotoğraf ekleseydiniz keşke.
  • Fotoğraf var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

fotoğraf ekleseydiniz keşke.

buyrunuz. yapılacak pek bir şey olmadığı kanaatindeyim..

Note 2 kulaklik girisinde kulaklık kırıldı. Note 2 kulaklik girisinde kulaklık kırıldı.

• Evet öyle gibi, yetkili servise götürün bence, çünkü onun çıkması zor gibi, servis yapabilir.
  • BrsGzbyk B kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke hiç ellemeseydin. kötü deforme olmuş. ben böyle bişey sanıyordum.
     Note 2 kulaklik girisinde kulaklık kırıldı.
  • quote:

Hocam keşke hiç ellemeseydin. kötü deforme olmuş. ben böyle bişey sanıyordum.
     Note 2 kulaklik girisinde kulaklık kırıldı.

Hocam boyle olacagini hic tahmin etmiyordum. Muhtemelen parca degisecek o da nasil olur hic bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

Evet hocam garantili cihaz.

Cihazı garantiye verin.O hızlı yapıştırıcı lanet bişey 1sn'de donuyo telefona gelirse iz kalır çıkmaz

+1 hemen kuruyorlar iz kalabilir
  • Sun-Fix denen yapıştırıcıyı deneyenilirsiniz.Hamur gibi olduğu için bulaşma vs riski yok.4-5 saat için taş gibi olup kuruyor kopan kısmı ile içerde kalan kısmı yapıştırıp çıkarabilirsiniz ya da tornavidayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Sun-Fix denen yapıştırıcıyı deneyenilirsiniz.Hamur gibi olduğu için bulaşma vs riski yok.4-5 saat için taş gibi olup kuruyor kopan kısmı ile içerde kalan kısmı yapıştırıp çıkarabilirsiniz ya da tornavidayla.

Hocam keske dun yazmis olsaydiniz.. bu hizli yapistiricilarla cihazi kullanici hatasina surukledik resmen..

• Keşke.Son hali baya kötü olmuş.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Keşke.Son hali baya kötü olmuş.Geçmiş olsun.

Olacak varmis diyecegiz artik hocam.

• ben bu cihazı 50 kez anakartını değiştirdim el becerin varsa cihazı açmasını ben sana tarif edebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.