Şimdi Ara

Note 2 mi alayım yoksa S4 mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: warial

quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

Eski modellerden alayım diyorsan adreno320 gpuna sahip bir telefon almanı öneririm ya da note3 sony honami note 3 gibi telefonları beklemen de senin iyiliğine olur.

Note 2 mali 400 vardı galiba kötü mü ?

su an kötü değil fakat android 4.3 ile birlikte oyunlarda daha gelişmiş grafiklere olanak sağlayan opengl 3.0 özelliği geliyor ve mali400 bu özelliğe destek vermiyor ama siz çok oyun oynamam derseniz çok da sizi etkilemez bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Eski modellerden alayım diyorsan adreno320 gpuna sahip bir telefon almanı öneririm ya da note3 sony honami note 3 gibi telefonları beklemen de senin iyiliğine olur.

su an kötü değil fakat android 4.3 ile birlikte oyunlarda daha gelişmiş grafiklere olanak sağlayan opengl 3.0 özelliği geliyor ve mali400 bu özelliğe destek vermiyor ama siz çok oyun oynamam derseniz çok da sizi etkilemez bu durum.

benim için en çok oyun önemli zaten s4 e gelicek mi peki

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim için en çok oyun önemli zaten s4 e gelicek mi peki

malesef s4ün ulkemizdeki versiyonuna gelmeyecek. Sizin için oyun önemliyse ekran boyutu problem olmayacaksa kesinlikle iphone öneririm. Android olarak eskilerden nexus 4 optimus g işinizi görür yada yeni çıkacak modelleri bekleyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bings

Hocam note 2 alanların çok büyük bir kısmı büyüklüğüne alışamadıkları için telefonlarını satıyorlar.
    Benim sana tavsiyem git s4 ün ve note 2 nin teşhirlerini incele ve note 2 nin büyüklüğü sana normal gelirse direk al derim kaçırma yani note 2 donanımı olsun kamerası olsun ekranı olsun herşeyiyle mükemmel bir cihaz s4 ü sana kesinlikle aratmaz(kamera dışında)
    Bende 7 ay kadar note 2 kullandım büyüklüğüne alışamadığım için HTC One geçtim o yüzden büyüklük konusuna çok önem ver zaten diğer konularda gayet iyi donanım ekran vs.

Hocam ilk önce cevabın için teşekkür ederim. Büyüklükte sıkıntı yok eller kürek gibi kocaman :) Note 2 alırsam benim korkum oyunlarda kasma yapması ben telefon alınca 2 sene kullanırım. Telefon çıkalı 1 sene oldu zaten ben aldıktan 1 sene sonra oyunlarda kasma yapar mı ? Birde 5.0 alıcak mı ?

Note 2 kullanirken yuksek grafikli oyunlar oynuyordum asphalt 7, batman, real racing gibi bir cok oyun da hic kasma yapmadi hatta sunuda belirteyim. Note 2 den one a gecerken 1000tlye yakin para verdim fakat one bile note 2 ye yaklasamaz performans konusunda bu yuzden seciminiz note 2 den yana olmalidir 5.0 i alma ihtimali yuksek ayrica sunuda unutmayin batarya konusunda note 2 daha basarili s4 den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bings -- 28 Temmuz 2013; 5:34:34 >

• S4

• note 2 aldım bi hafta önce.
    kesinlikle note başka bişey ondan önce 4" ekranlı telefon kullanıyordum öyle büyük falanda gelmedi millet abartıyor bence.
    note 2 yi 1 haftadır kullanıyorum ve yorumum : kesinlikle bundan telefonu sadece note serisinin üst modelleri için değiştiririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.