Şimdi Ara

Note 2 Pıranha Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ufak bir yardıma ihtiyacım var note 2 kullanıcısıyım youtube ve benzeri sitelerden gamepad'i otg denen kabloyla bağlayıp oyunları oynadıklarını izledim ve bir gazla kendimi teknoloji markette buldum :D Bir otg ve en uygun fiyat gördüğüm piranha gamepad ( joystick) aldım ve eve geldim taktım ve hiçbir oyunda hiçbir şekilde hareket yapamayınca kaldım öyle araştırdım bazı apk'ler var butonları düzenlemek için genede olmadı onlarlada hiçbir değişiklik yapamadım aldığımla kalmak istemiyorum tamam totalde 35 lira bişey verdim ama genede oynamam için bir yol varsa yardımcı olursanız çok sevinirim acil bi yardım edin millet oynar gelir böyle saçma sorunlar beni bulur hep
    not : otg usb çalışıyor mouse denedim çalıştı

http://resim.pencere.com/8698720982229/8698720982229.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: c3md

Arkadaşlar ufak bir yardıma ihtiyacım var note 2 kullanıcısıyım youtube ve benzeri sitelerden gamepad'i otg denen kabloyla bağlayıp oyunları oynadıklarını izledim ve bir gazla kendimi teknoloji markette buldum :D Bir otg ve en uygun fiyat gördüğüm piranha gamepad ( joystick) aldım ve eve geldim taktım ve hiçbir oyunda hiçbir şekilde hareket yapamayınca kaldım öyle araştırdım bazı apk'ler var butonları düzenlemek için genede olmadı onlarlada hiçbir değişiklik yapamadım aldığımla kalmak istemiyorum tamam totalde 35 lira bişey verdim ama genede oynamam için bir yol varsa yardımcı olursanız çok sevinirim acil bi yardım edin millet oynar gelir böyle saçma sorunlar beni bulur hep

S3 te ps3 ve xbox controlleri takinca hemen calisiyor logitech f310 takinca hicbir tepki vermiyor her gamepadi takinca calismiyor sankrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: c3md

Arkadaşlar ufak bir yardıma ihtiyacım var note 2 kullanıcısıyım youtube ve benzeri sitelerden gamepad'i otg denen kabloyla bağlayıp oyunları oynadıklarını izledim ve bir gazla kendimi teknoloji markette buldum :D Bir otg ve en uygun fiyat gördüğüm piranha gamepad ( joystick) aldım ve eve geldim taktım ve hiçbir oyunda hiçbir şekilde hareket yapamayınca kaldım öyle araştırdım bazı apk'ler var butonları düzenlemek için genede olmadı onlarlada hiçbir değişiklik yapamadım aldığımla kalmak istemiyorum tamam totalde 35 lira bişey verdim ama genede oynamam için bir yol varsa yardımcı olursanız çok sevinirim acil bi yardım edin millet oynar gelir böyle saçma sorunlar beni bulur hep

Piranha uyumlu olmayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşu boşunamı aldık diyorsunuz arkadaşlar yapmayın bir çözümü olmalı :D boşu boşuna masrafmı yaptık basit bi gamepad zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.