Şimdi Ara

Note 3 Kapanıp Açılıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
35.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de bir kaç kere oldu, samsung cihazlarda oluyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryadan oluyordur hocam eski galaxy ace telefonumda öyle oluyordu bataryayı değistirmiştim sorun düzelmişti

• Merhabalar; bu konuyu tekrar üste taşıyacağım.

2 ay önce note 3 aldım. Uzun zamandır böyle bir sorunum yoktu. Hatta şükür ilk defa bir cihazda yüzüm güldü dedim başıma geldi. :)
    Cihazım 2 gündür şarj inanılmaz çabuk bitiyor. Oyun oynamama rağmen wi-fi, gps, ekran çözünürlüğü -2 olmasna rağmen sabah %100 olan şarjım evden çıkana kadar %85 e düşüyor. Öğleden sonrayı görmüyor. Bugün gün içinde telefon cebimde kapanıp durmaya başladı. Tekrar açılmıyor kendim açıyorum fakat bu kapanmalar sonrası cihazı açtığımda her seferinde farklı şarj değeri ile karşılaştım. Şu an cihazın üstüne ufak bir darbede yeniden açılıyor. Herhangi bir darbe, düşme yok cihazda. Neden kaynaklanıyor. Pil ve cihaz Vietnam üretimli.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthkrgz

Merhabalar; bu konuyu tekrar üste taşıyacağım.

2 ay önce note 3 aldım. Uzun zamandır böyle bir sorunum yoktu. Hatta şükür ilk defa bir cihazda yüzüm güldü dedim başıma geldi. :)
    Cihazım 2 gündür şarj inanılmaz çabuk bitiyor. Oyun oynamama rağmen wi-fi, gps, ekran çözünürlüğü -2 olmasna rağmen sabah %100 olan şarjım evden çıkana kadar %85 e düşüyor. Öğleden sonrayı görmüyor. Bugün gün içinde telefon cebimde kapanıp durmaya başladı. Tekrar açılmıyor kendim açıyorum fakat bu kapanmalar sonrası cihazı açtığımda her seferinde farklı şarj değeri ile karşılaştım. Şu an cihazın üstüne ufak bir darbede yeniden açılıyor. Herhangi bir darbe, düşme yok cihazda. Neden kaynaklanıyor. Pil ve cihaz Vietnam üretimli.
    Şimdiden teşekkürler.

Resetle kapalı şekilde şarjını bitirip şarj et hepsinden önce pilini kontrol et bu şekilde düzelmezse sorun donanımsaldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Şimdiden teşekkürler.

Resetle kapalı şekilde şarjını bitirip şarj et hepsinden önce pilini kontrol et bu şekilde düzelmezse sorun donanımsaldır.

Arkadaşımın hediye ettiği (orijinal diye :) ) akıllı kapağı kullanıyordum. Kapağı çıkarıp orijinal kapağını kullandığımda bataryanın çabuk bitme sorununu çözüldü. Şu an normal olarak 1-1,5 gün idare edebiliyorum. Fakat cebimde kapanması/restart atma sorunu orijinal kapak olmasına rağmen devam etmektedir.

Cevabınız için teşekkür ederim ama bu konuda ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşımın hediye ettiği (orijinal diye :) ) akıllı kapağı kullanıyordum. Kapağı çıkarıp orijinal kapağını kullandığımda bataryanın çabuk bitme sorununu çözüldü. Şu an normal olarak 1-1,5 gün idare edebiliyorum. Fakat cebimde kapanması/restart atma sorunu orijinal kapak olmasına rağmen devam etmektedir.

Cevabınız için teşekkür ederim ama bu konuda ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Kapanma reset ama sorunu ne zamanda bir oluyor?

• Yine SAMSUNG

• Restart sorunu için cihaza bence temiz bir kurulum yapıp tekrar kullanmalısın. Yine aynı şeyler olursa servis yolu görünür.
  • merhaba ;
    Telefonumu alalı 5 ay oldu ve aldığım günden bugüne kadar sürekli kapanıp açlıyor 3 defa servise gönderdim ilk gönderdiğimde mekanik parça değişimi yapıldı ama ertesi gün yine aynı problemi verdi.
    2. gönderdiğimde de sorun bulunamadı diye not düşüp cihazı geri iade ettiler ama yine aynı sorunum halaaa devam ediyor ve samsung bu konu ile ilgili çözüm bulmuyor 3 - 4 defa mekanik parça değişimi yapılırsa cihaz değişikliği yapılır diyorlar. Konu ile ilgili çözüm bulan var mı lütfen boş yorum yapmak yerine çözüm önerili cevaplar verebilirsek iyi olur.
  • Kapanma sorunu bir çok nedenden kaynaklanıyor olabilir. Anakart arızası, Sorunlu batarya, Yazılımsal sorunlar vs. uzar gider.

Benim cihaz 1 defa bile kapanmadı. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.
  • bende de bu sabah kendi kendine kapanıp açıldı . google da aratınca yüzlerce kişi aynı sorunu yazmış. Note 3 ün kronik sorunu gibi geliyor bana
  • Aynen cozumu bulan var mi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.