Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: Knox Sayacı

miui çalışmaları başlamış..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2746530

Hadi hayirlisi bakalim. Buna sanirim en cok @EvReN 7 sevinecek

cm de cikarsa ilerde super olacak.

edit: halasz da kerneli port edecemis ayrica miui'ye. guzel olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdeliyetasatankuyu -- 10 Mayıs 2014; 16:42:47 >

• quote:

quote:

miui çalışmaları başlamış..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2746530

Super haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herdeliyetasatankuyu H kullanıcısına yanıt
    evet..
    cm olmassa olmaz..

herşeyin başı cm'dir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdeliyetasatankuyu

quote:

quote:

cm de cikarsa ilerde super olacak.

edit: halasz da kerneli port edecemis ayrica miui'ye. guzel olacak gibi.

Bekliyoruz bakalim..bende cm yi seviyorum. Umarim gelir. Hele bir de yaninda paranoidandroid gelirse var ya harika olur

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    aynen..

PA zaten başlı başına efsane..

tablet mode ile çok verim alıyordum önceki cihazlarımda..
    Note 3 ile daha iyi olur..
    Aosp candır..
  • İyi geceler arkadaşlar.

Home tuşuna seri şekilde 2 defa basınca S Voice uygulaması açılıyor ya.Ben S Voice'u kaldırdım zaten nefret ediyordum.

Home tuşuna atama yapmak için hangi uygulama gerekli bilgisi olan var mı?
  • Arkadaslar ses cikisinin kalitesini arttiran bir app mevcut mudur? Biraz daha kaliteli ses istiyorum. O kadar akg kulaklik aldik.

• quote:

Orijinalden alıntı: arselnm3

İyi geceler arkadaşlar.

Home tuşuna seri şekilde 2 defa basınca S Voice uygulaması açılıyor ya.Ben S Voice'u kaldırdım zaten nefret ediyordum.

Home tuşuna atama yapmak için hangi uygulama gerekli bilgisi olan var mı?

Home2 Shortcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Arkadaslar ses cikisinin kalitesini arttiran bir app mevcut mudur? Biraz daha kaliteli ses istiyorum. O kadar akg kulaklik aldik.

Poweramp'de ekolayzer seçenekleri baya geniş.
  • Kulaklık çıkış gücünün arttırılması + Noozxoide EIZO-rewire PRO+ Ekolayzır ayarlı Poweramp 24bit FLAC desteği de olsa tadından yenmeyecek.
  • Ya bende su poweramp uygulamasina bir isinamadim gitti..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

Arkadaslar ses cikisinin kalitesini arttiran bir app mevcut mudur? Biraz daha kaliteli ses istiyorum. O kadar akg kulaklik aldik.

Ttnet app ile muzik dinlerken bu uygulama ise yarar mi? Yoksa mp3 mu olmasi lazim?

• quote:

quote:

quote:

Ttnet app ile muzik dinlerken bu uygulama ise yarar mi? Yoksa mp3 mu olmasi lazim?

Mp3 olması lazım hocam, bu standart müzik uygulaması yerine ayrı bir oynatıcı.

• arkadaslar ilk sayfa duzenlense, modullerin ne ise yaradigi ve kullanimi ayarlari falan eklense cok daha iyi olmaz mi? tamam burdaki herkes az cok biliyor zaten de, yeni root atip aramiza katilacak kullanicilara iyi bir rehber saglasak daha iyi olur diye dusunmekteyim. siz nedersiniz?
  • quote:

arkadaslar ilk sayfa duzenlense, modullerin ne ise yaradigi ve kullanimi ayarlari falan eklense cok daha iyi olmaz mi? tamam burdaki herkes az cok biliyor zaten de, yeni root atip aramiza katilacak kullanicilara iyi bir rehber saglasak daha iyi olur diye dusunmekteyim. siz nedersiniz?

Su konuyu acmak yogunluk olarak kotu zamana denk geldi. Yoksa cok daha guzel editlerdim ilk sayfayi. 4 5 modul ekledim ve tum modullerin linkini ekledim zaten. Her modulun kullanimini anlatirsak isimiz is dogrusu

• anladim hocam. biz modullerin aciklamalarini sana pm'den yollasak sen onlari koysan da olur mesela. is bolumu yapalim herkes faydalansin.
  • quote:

anladim hocam. biz modullerin aciklamalarini sana pm'den yollasak sen onlari koysan da olur mesela. is bolumu yapalim herkes faydalansin.

Hayalim videolar falan cekip koymakti :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mp3 olması lazım hocam, bu standart müzik uygulaması yerine ayrı bir oynatıcı.

Benim dedigim gibi ttnetten yada youtube'dan muzik dinlerken kaliteyi arttirmak icin bir app var mi peki?

• Tinted status bar nasil yapiliyor kurcaladim icini settings kismini ama yapamadim yardimci olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

Tinted status bar nasil yapiliyor kurcaladim icini settings kismini ama yapamadim yardimci olabilir misiniz?

Suan kullanmiyorum ama hatirladigim kadariyla anlatayim size: uygulamaya girin istediğiniz uygulamaya tiklayın. daha sonra en üste yazan all activites ile başlayan yazıyı secin ve cikan ekrandan o uygulamada status bar ın hangi renk olmasını istiyorsanız onu seçin. Sonrasinda apply deyince aktif oluyordu heralde. Yani ben oyle hatirliyorum :)

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.