Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

teşekkürler arkadaşlar..

Rica ederim. Size simdi pm den bir link yolluyorum. O linki iyice inceleyin. Xposed framework un mantigini, kullanilisini ve diger yararli modullerinin nasil yuklenip kuruldugunu ve kullanildigini detaylica gorebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdeliyetasatankuyu

http://forum.xda-developers.com/xposed/framework-xposed-rom-modding-modifying-t1574401

buradan hocam. normal apk olarak kuruyorsunuz.

xda'da ben de buldum. inceliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

teşekkürler arkadaşlar..

Rica ederim. Size simdi pm den bir link yolluyorum. O linki iyice inceleyin. Xposed framework un mantigini, kullanilisini ve diger yararli modullerinin nasil yuklenip kuruldugunu ve kullanildigini detaylica gorebilirsiniz

tamam geldi. akşam inceleme yapacağım. güzel özellikleri var anlaşılan.

• turkce zaten hocam program. sagolsun bi arkadas cevirmis. sikinti cekecegini sanmiyorum. gravity ve wanam xposed da turkce. ama diger cogu mod ingilizce dogal olarak. ama en cok isine yarayacaklar bunlar zaten.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler arkadaşlar..

Konunun ilk sayfasina bakin hocam. Orda bizim onerdigimiz birkac modul ve diger modullerin xda linki var

• Font onerisi olan var mi ? Kg shadow fazla kalin silent hocam ya..

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler arkadaşlar..

Konunun ilk sayfasina bakin hocam. Orda bizim onerdigimiz birkac modul ve diger modullerin xda linki var

Tamamdir..

• arkadaslar bugun sarjim tamamen bitmis. simdi de yarim saattir sarjda olmasina ragmen acilmiyor. bataryayi sokup taktim yine de fayda etmedi. onerisi olan var mi bu konuda?
  • CcaanN ve ..scream.. hocam teşekkür ederim root cwm ve halaskz kernel kurulumu ve ayarlarıda sorunsuz yaptım..

fakat bir sorun oluştu bunu ikinci kezdir yaşıyorum.. ilk olarak root yokken uygulama yöneticisinden durdurduğum programlar vardı..ve telefon sürekli sıcak ve batarya 1 saat gibi bir sürede bitiyordu fabrika ayarlarına döndüm ve sorun ortadan kalktı..
    bu kez yine yukarıda saydığım işlemler sorunsuz gerçekleşti batarya sürem uzadı taki root desteğiyle çakılı samsung uygulamaları cihazdan tamamen kaldırana kadar aslında sistem programlarına müdahale ettiğimide düşünmüyorum ama heralde ikidir önemli birşey siliyorum cihazdan şuan yine cihaz alev alev yanıyor ve 1 saatte bitti batarya..

ben şimdi tekrar wipe işlemlerini gerçekleştirip herşeye baştan başlayacağım.sanırım kernelide baştan yuklemem gerekecek değilmi wipe sonrası??

asıl sorum (uzattıysam özür dilerim) ben bu samsung uygulamalarından hangisi siliyorumda cihaz böyle bir tepki veriyor..sizden ricam bana bir liste sunabilirmisiniz acaba silmem gereken uygulamar listesi gibi..

teşekkür ederim..saygılar..

• quote:

arkadaslar bugun sarjim tamamen bitmis. simdi de yarim saattir sarjda olmasina ragmen acilmiyor. bataryayi sokup taktim yine de fayda etmedi. onerisi olan var mi bu konuda?

Cihaz download ve recovery moda giriyor mu?

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    arada giriyor, bazen de girmiyor. iki saattir ugrasiyorum hocam. download moda alip sonra oradan restart atiyorum, samsung logosu gelirken kapaniyor. 1.30 saattir de sarjda alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit.as

CcaanN ve ..scream.. hocam teşekkür ederim root cwm ve halaskz kernel kurulumu ve ayarlarıda sorunsuz yaptım..

fakat bir sorun oluştu bunu ikinci kezdir yaşıyorum.. ilk olarak root yokken uygulama yöneticisinden durdurduğum programlar vardı..ve telefon sürekli sıcak ve batarya 1 saat gibi bir sürede bitiyordu fabrika ayarlarına döndüm ve sorun ortadan kalktı..
    bu kez yine yukarıda saydığım işlemler sorunsuz gerçekleşti batarya sürem uzadı taki root desteğiyle çakılı samsung uygulamaları cihazdan tamamen kaldırana kadar aslında sistem programlarına müdahale ettiğimide düşünmüyorum ama heralde ikidir önemli birşey siliyorum cihazdan şuan yine cihaz alev alev yanıyor ve 1 saatte bitti batarya..

ben şimdi tekrar wipe işlemlerini gerçekleştirip herşeye baştan başlayacağım.sanırım kernelide baştan yuklemem gerekecek değilmi wipe sonrası??

asıl sorum (uzattıysam özür dilerim) ben bu samsung uygulamalarından hangisi siliyorumda cihaz böyle bir tepki veriyor..sizden ricam bana bir liste sunabilirmisiniz acaba silmem gereken uygulamar listesi gibi..

teşekkür ederim..saygılar..

Alintidir @berkans hocanin katkilariyla :

1) oncelıkle root yapıyoruz dogal olarak 
    2) https://play.google.com...manager.systemapp&hl=tradresındekı programla asagıdakı uygulamaları devre dısı bırakıyoruz 

- Görev Notu 
    - Görev Notu 
    - Allshare controlshare servıce( televızyonlarında allshare kullanıp goruntuyu tv ye verenler bunu yapmasın) 
    - allshare fıleshare servıce ( televızyonlarında allshare kullanıp goruntuyu tv ye verenler bunu yapmasın) 
    - ANT hal servıce 
    - ANT radıo serıce 
    - ANT+ Servıce 
    - ANT+ Plugıns 
    - AWAD 
    -BAckup 
    - Best Face 
    - BlurbCheckout 
    - bubles 
    - Chaton 
    - ChocoEUkor 
    - Chrome (chromeu kullanıyorsanız sılmeyın) 
    - Dırect Connect Manager 
    - Dırectsharemaneger 
    - DSm forwardıng 
    - DSMLawmo 
    - E-posta( stock emaıl programı kullanıyorsanız sılmeyın) 
    - Evernote 
    - Excahnge servıces 
    - Flıpboard 
    - Anı Albümü 
    - Anı Albümü Widget 
    - Awad 
    - Cep Telefonu Kullanım Kılavuzu 
    - Çift Saar 
    - Gear Manager 
    - Google Play Books 
    - Google Play Games 
    - Google Play movıes % TV 
    - Google Play Musıc 
    - Google play newsstand 
    - Google+ 
    - Gruopplay 
    - Help 
    - HP Yazdırma Eklentisi 
    - Interactıve Keyguard Tutorıal 
    - KLMS Agent 
    - Knox 
    - Knox notıfıcatıon Manager 
    - Knox Store 
    - Mobıle Prınt 
    - Mobıle PrıntSVC_CUPS 
    - Mobıle PrıntSVC_CUPS_Backen 
    - Dosyalarım 
    - En iyi yüz 
    - Işın Fazı 
    - İş Notu 
    - Mobil Yazdırma 
    - Nearby Service 
    - Rakeın 
    - Remote Controls 
    - S Çevirmen 
    - S Finder 
    - Sname Card 
    - S Voice 
    - Samsung Apps 
    - Samsung Apps Widget 
    - Samsung Backup Provider 
    - Samsung Calendar SyncAdapter 
    - Samsung Cloud Data Relay 
    - Samsung Cloud Quota 
    - Samsung Contact SyncAdapter 
    - Samsung Content Agent 
    - Samsung Hesabı 
    - Samsung Hub 
    - Samsung Link 
    - Samsung metinden konuşmaya motor 
    - Samsung Print Service Plugin 
    - Samsung Push Service 
    - Samsung SBrowser SyncAdapter 
    - Samsung Snote3 SyncAdapter 
    - Samsung Syncadapters 
    - Samsung WatchON 
    - SamsungHub Updater 
    - SamsungSans 
    - SecWallpaperChoser 
    - Seyahat duvar kağd 
    - TalkBack 
    - TouchWiz kolay ana sayfası 
    - Trip****or 
    - Uzaktan kumandalar 
    - Uzaktan kumandalar 
    - Weather Widget 
    - wssyncmlnps 
    - Yahoo finance 
    - Yakınındaki cihazlar 
    - Yardım 
    - Yazılım güncelleştirme 
    - Yazılım güncellmsi 
    - Yedekle 

Rusya romundayım bundan sonra 4 tane daha adı rusça olan programı deaktıve ettım 

Bunları devre dısı bıraktıntan sonra 

halazsk kernelı twmp den flashlıyoruz 

telefonu acıp kapıyoruz 

bundan sonra telefona synapse adlı bır uygulama yuklenıyor 

burdan 

ayarları 

cpu cpu max frequency 1700 
    cpu mın frequency 200 

ve 

CPUFreqgovernor 

Current Governor 

ondemand 

olarak ayarlıyoruz 

bundan sonra greenıfy programından tum arka planda calısan ve ıstemedıgınız veya kullanmadıgınız programları kapatıyoruz 

Sonra Xpose Yukleyıcı den bootmanager ı acıp 

telefonun acılması ıle beraber acılan programlar (wındows dakı startup manager gıbı ) arasından ıstemedılşerımızı kapıyoruz 

- Automate ıt pro ıle wıfı acıkken 3g kapalı 
    - Automate ıt pro ıle 3g acıkken wıfı kapalı 
    - Automate ıt pro ıle aksam 7 sekronızasyon kapalı sabah 8 acık yapıyoruz 

wakelock detector ıle gun boyu arka palanda uyumayı engelleyebılecek program en azından gunde 2 3 kere kontrol edıyoruz ve uyanmaya sebep veren program var ıse greenıfy ıle kapıyoruz 

ve en son olarak ıntellı 3g ıle telefon ısıgını kapadıktan sonra 5 dakıka ıcınde telefonun baglantıyı 3g den 2ye dusurmesını ve bır dahakı ekran ısıgı yanana kadar 2g baglantıda kalmasını saglıyoru z 

bu ayarlardan sonra stock rom rusya ıle ınanılmaz sarj degerlerı elde edebılırsınız. 

@Knox Sayacı uzun sarj suresi almak basligi altinda ana sayfaya eklemeni rica ediyorum kardesim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Mayıs 2014; 16:51:01 >

• quote:

arada giriyor, bazen de girmiyor. iki saattir ugrasiyorum hocam. download moda alip sonra oradan restart atiyorum, samsung logosu gelirken kapaniyor. 1.30 saattir de sarjda alet.

Download moda aldiginda Odin ile tekrar rom atmayi denedin mi??

hocam sanirim batarya sisti. cunku arkadasin bataryayi taktim acildi telefon. benimkini de ona taktim, sarj aleti takili halde calisiyor ama 5 dakikadir %0. bir saat kadar daha bekleyecez bakalim neler olacak.
  • quote:

hocam sanirim batarya sisti. cunku arkadasin bataryayi taktim acildi telefon. benimkini de ona taktim, sarj aleti takili halde calisiyor ama 5 dakikadir %0. bir saat kadar daha bekleyecez bakalim neler olacak.

Cihazi sarja takili saatlerce kullaniyor musun? Eger oyleyse sismesi muhtemel...

• cahit.as kullanıcısına yanıt
    benim tavsiyem, aroma installer içeren bi custom rom yükleyin wipe data sonrası. kurulum aşamasında gereksiz samsung uygulamalarını seçmeyip sade bi kurulum yaparsınız. n9000 için hangi rom var, bilmiyorum. kullananalar bilgilendirirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 16 Mayıs 2014; 16:44:55 >
    yok hocam. sarjda pek ellemiyorum. zaten tum gunu cikariyor alet. simdi dolmaya basladi %2 oldu. tamamen dolsun bir daha bende deniyecem. olmadi batarya alacaz mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

aman dikkat, cwm'den wipe data yaparsanız, ardından rom flashlamanız gerekir. samsung'un kendi recovery'si gibi değil. (yanlışsa düzeltin)

benim tavsiyem, aroma installer içeren bi custom rom yükleyin wipe data sonrası. kurulum aşamasında gereksiz samsung uygulamalarını seçmeyip sade bi kurulum yaparsınız. n9000 için hangi rom var, bilmiyorum. kullananalar bilgilendirirse iyi olur.

Cwm wipe data sadece uygulamalarj ve verileri siler. Rom yuklemeye gerek yok. Sizin dediginiz super wipe kerneli falan siler. Vn rom var aroma installerli

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.