Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam v17 sorunluydu. Ben şu an v18 betayı kullanıyorum beta olduğu halde hatasız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betayı nerden edindin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

Arkadaslar bu Halazsk Kernel'i kullanan varsa sakın kullanmasın

bugune kadar kullandıgım en kotu kernel dıyebılırım

telefon asırı yavasladı

Gunde bır kere en azından duzenlı restart atıyor

uygulamalar sureklı hata verıp kapanıyor

Bır arkadasıma daha yukledım oda aynı seylerden sıkayetcı, sureklı olarak telefonu restart atıyormus

ha bu arada synapse ayarları orıjınalı gıbı, hıc bır seye dokunmadık, ona ragmen restart atıyor

bu hafta sonu format atıp kurtulucam

hocam ilk burada paylasildigi gunden beri kullaniyorum ben, herhangi bir sorunla henuz karsilasmadim hic. gayet stabil ve basarili acikcasi benim telefonda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Betayı nerden edindin hocam

Konusunda pm atmışlardı

• Rica etsem biyere atarmısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Rica etsem biyere atarmısın?

Bence biraz daha sabret. Yakında stabil versiyon çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ketan romu kurduktan sonra cwmden tekrar multitool'una girmek için install zip yapsam olur mu ?
  • Yeni RUS ROM'da deepsleep'e geçemiyorum. Daha önceki versiyonda yoktu böyle sorun ? ekran kapandıktan soluk mavi ışık sanki mesaj gelmiş gibi yanıp sönüyor. CPU spy da deep sleep zamanı hiç yok. Cihaz rootlu, greenify ve donate versiyon var. Yarım saatte bir automateit ile greenify çalışıyor. Gereksiz samsung yazılımlarını sildim. Cihazda Astro file manager, ES Explorer, antutu, cpuz, root browser, wakelock detector, xposed framework, android L klavye titanium backup, viber yüklü. Daha önceki RUS rom da böyle bir sorun yoktu. %90 civarı deepsleep'e ulaşabiliyordum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VedoVedo

Yeni RUS ROM'da deepsleep'e geçemiyorum. Daha önceki versiyonda yoktu böyle sorun ? ekran kapandıktan soluk mavi ışık sanki mesaj gelmiş gibi yanıp sönüyor. CPU spy da deep sleep zamanı hiç yok. Cihaz rootlu, greenify ve donate versiyon var. Yarım saatte bir automateit ile greenify çalışıyor. Gereksiz samsung yazılımlarını sildim. Cihazda Astro file manager, ES Explorer, antutu, cpuz, root browser, wakelock detector, xposed framework, android L klavye titanium backup, viber yüklü. Daha önceki RUS rom da böyle bir sorun yoktu. %90 civarı deepsleep'e ulaşabiliyordum ?

Kullandığın kernel stock değilse deep sleep i unut. Son güncelleme ile Samsung Kernelde değişikliğe gitti bu da custom Kernellerin modemi devamlı uyanık tutmasına neden oluyor. Android OS devamlı devrede kalarak Deep sleep î önlüyor. Şuan tek çözüm stock kernel kullanmak.

Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Yeni RUS ROM'da deepsleep'e geçemiyorum. Daha önceki versiyonda yoktu böyle sorun ? ekran kapandıktan soluk mavi ışık sanki mesaj gelmiş gibi yanıp sönüyor. CPU spy da deep sleep zamanı hiç yok. Cihaz rootlu, greenify ve donate versiyon var. Yarım saatte bir automateit ile greenify çalışıyor. Gereksiz samsung yazılımlarını sildim. Cihazda Astro file manager, ES Explorer, antutu, cpuz, root browser, wakelock detector, xposed framework, android L klavye titanium backup, viber yüklü. Daha önceki RUS rom da böyle bir sorun yoktu. %90 civarı deepsleep'e ulaşabiliyordum ?

Kullandığın kernel stock değilse deep sleep i unut. Son güncelleme ile Samsung Kernelde değişikliğe gitti bu da custom Kernellerin modemi devamlı uyanık tutmasına neden oluyor. Android OS devamlı devrede kalarak Deep sleep î önlüyor. Şuan tek çözüm stock kernel kullanmak.

Kolay gelsin

Halask kernel kullaniyorum. Bu durumda recovery ile nisan romana geri dönüş gerekecek gibi ...

• aydink_1903 A kullanıcısına yanıt
    Ben phliz touch recovery ile önceki rus romunun EFS ve modemini ayrıca yedeklemiştim. Nisan aynının modem yedeğini haziran romunu üzerine flashlasam ne olur ? Daha önce hiç yapmadım ?

• quote:

Ben phliz touch recovery ile önceki rus romunun EFS ve modemini ayrıca yedeklemiştim. Nisan aynının modem yedeğini haziran romunu üzerine flashlasam ne olur ? Daha önce hiç yapmadım ?

Şebeke gider IMEI uçar.

Ya eski rom eski kernel eski modem, ya da tam tersi hepsi yeni olacak.

Kolay gelsin

• http://www.****.com/showthread.php?p=168124

arkadas burda anlatimini yapmis hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Şebeke gider IMEI uçar.

Ya eski rom eski kernel eski modem, ya da tam tersi hepsi yeni olacak.

Kolay gelsin

Haziran Rus ROM'a nisan Rus modei yükledim tel çalıştı ama ekran bir gairp oldu yanıp söner oldu. Fazla uğraşamadım Philz recovery de eski rom varı geri döndüm. Şimdilik sorun yok gibi.

• +1

• Arkadaslar elimde bir adet metal bumper var. Mavi renkte yuksek kaliteli. Isteyen olursa 15 lira + kargoya gonderebilirim.

• Miui yayinlandi hayirli olsunhttp://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=27709&extra=page%3D1&mobile=2

• Çok güzel bir custom rom olmuş. Kurarken bana yardım eden sawgent hocam çok teşekkür ederim bu arada.

• Bataryayi somuruyor vallahi..

• murata42 M kullanıcısına yanıt
    dostum rom da dpi ayari var mi

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.