Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaya

quote:

Orijinalden alıntı: murata42

arkadaşlar miui içinde camera uygulaması klavye uygulaması yok. İlk kez miui kullanıyorumda acaba bunları edinebilirmiyim ?

mesaj tarihi biraz eski ama aynı sorunla ben de karşılaşmıştim, nasıl çözdüm onu yazayim: miui veya benzeri cm tabanlı romlarda bu uygulamalar gapps paketinin içinde gelebiliyor. Yani kamera uygulaması da. Gapps paketi ile yeniden yüklemenizi tavsiye ederim.

Hocam bu miuide gapp sıkıntılı flaan demişlerdi yesil*** siteden bulup sadece google playi yuklemiştimde o yuzden bilemiyorum
  • murata42 M kullanıcısına yanıt
    bor zip şeklinde oluyor aynı rom yükler gibi recovery den yüklüyorsunuz romun kurulumundan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

quote:

arkadaşlar miui içinde camera uygulaması klavye uygulaması yok. İlk kez miui kullanıyorumda acaba bunları edinebilirmiyim ?

mesaj tarihi biraz eski ama aynı sorunla ben de karşılaşmıştim, nasıl çözdüm onu yazayim: miui veya benzeri cm tabanlı romlarda bu uygulamalar gapps paketinin içinde gelebiliyor. Yani kamera uygulaması da. Gapps paketi ile yeniden yüklemenizi tavsiye ederim.

Hocam bu miuide gapp sıkıntılı flaan demişlerdi yesil*** siteden bulup sadece google playi yuklemiştimde o yuzden bilemiyorum

Hocam gappsi miui ile gelen magazadan indireceksiniz. Google installer diye gecer

• Beyler yeni güncelleme yaparsam knox sayac sıfırlama durumu gider mi ?

• knox sayacı nasıl sıfırlanıyor n9000 için arkadaşlar?
  • VN rom yukledim Sim karti görmuyor hocam???? Bipen var mi nedenini

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

VN rom yukledim Sim karti görmuyor hocam???? Bipen var mi nedenini

Vn rom modem dosyanizi ucurmus hocam. Vn romdan once hangi romu kullaniyosaniz ona donus yapin..

• Neden böyle oldu ki ? Stok romdu şuan ona geri dönecem.. Başka çare yok mudur? modem dosyasını sadece flaslasak odinden ?
  • quote:

Neden böyle oldu ki ? Stok romdu şuan ona geri dönecem.. Başka çare yok mudur? modem dosyasını sadece flaslasak odinden ?

Hocam ben g3 e gectim. Ama vn romda ayni imei durumunu bende yasadim. Bi modem dosyasinda dolayi oluyo bu. Vn romdayken bir onceki romunuzun modem dosyasini flaslayin, sim kartiniz gorunur.

• Bi saate deneme fırsatım olur yazarım sonucu.. Hayırlı olsun zaten samsung pişmanlıktır hep derim :) Bende huawei P6 kullanıyorum bu amcam ın cihazı
  • quote:

Bi saate deneme fırsatım olur yazarım sonucu.. Hayırlı olsun zaten samsung pişmanlıktır hep derim :) Bende huawei P6 kullanıyorum bu amcam ın cihazı

Hocam kenar cercevesi koptu benim sinirden degistirdim. Note 4 metalmis baya baya bekliyorum ama samsung bir daha tovbe desem abes kacmaz sanirim

• İlginç..Note 3 mükemmel bir cihazdır..
    z2 dende iyidir..
    Kullandık denedik..
    Sadece Amoled ekranı bile yeterli..
  • G3 ten memnunmusun bende geçmeyi düşünüyorum.

birde telefonu satıp mı aldın yoksa takas falanmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

G3 ten memnunmusun bende geçmeyi düşünüyorum.

birde telefonu satıp mı aldın yoksa takas falanmı

Telefonu ablama verdim turkcellden 1 gb net paketi her yone 500 dk + 1000 sms ile aldim

• Arkadaşlar bende Vn13.1 yüklü. Stock rom rootsuz olarak geri dönmem lazım. Bu Knox sayacı vs. Onların da normal olması lazım. Nasıl yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

İlginç..Note 3 mükemmel bir cihazdır..
    z2 dende iyidir..
    Kullandık denedik..
    Sadece Amoled ekranı bile yeterli..

Yavaş ziyaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Z2 yi geri verip, Tekrar amoledine kavuşan birini tanıyorum..
    karanlıkta Amoled yoksa eski teknolojiye geri dönmüşssün izlenimi uyanıyor insanda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Z2 yi geri verip, Tekrar amoledine kavuşan birini tanıyorum..
    karanlıkta Amoled yoksa eski teknolojiye geri dönmüşssün izlenimi uyanıyor insanda..

Konularima bakarsan s2-3-4 note 2-3 u epey kullandigimi gotursun hatta imzam bile ayni olmasi lazim. Amoled sacma sapan renk veriyor n3-ip5s-z2 kullandiktan sonra bi n3 denk geldi aldim renkleri cok sacma geldi bana asiri abarti onuda satip htc m8 aldim.

Amoledi felan gec yani dogal guzellik varken amoled eskidi artik ayrica git bi s2 lere bak hasat olmus ektanlar sap sari n3 de amoledin yanmasindan dolayi hafiften gidiyor renkler yani soluyor eskimis n3 lere hadi bi bak.

Ozellik olarakda note 2 pil konusunda Tr deki n3 modelindan kat kat iyi. Samsung adam gibi kasa yaparsa ekranda dogal renk yaparsa belki donerim ancak siz fazla konusmusunuz hocam z2 den bile iyi diye :))

• Benim gözüm öyle görüyor.. :)
    Ki renk bilgisi ve hassasiyetime çok güvenirim..

Renkleri ayarlardan doğal yapınca düzelir..
    Diğerleri siyah ve beyazı vermekten acizler..
  • Arkadaşlar bir ara bi custom rom yüklemiştim şebeke sinyal göstergesi farklıydı , üçgen dörtlü çubuk yerine 4 nokta yan yanaydı çok hoş duruyordu..Onu eklenti olarak bulma imkanımız varmı acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 21 Ağustos 2014; 9:58:20 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.