Şimdi Ara

NOTE 3 N9000Q Rom, Root, Kernel ve daha bir çoğu (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
18
Favori
58.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pekaka romu öneririm gördüğüm en iyi lollipop romu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

pekaka romu öneririm gördüğüm en iyi lollipop romu

Hocam şu an kullanıyor musunuz + ları - leri nelerdir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    upsm modu toolbox sidekey mevcut note 4 lockscreen ve weather widgeti var kurulum aroma ile oluyor sistem applerini buradan kaldirabiliyorsunuz ben ketana gore daha akici buldum ketanin lollipoplari nedense bana asiri kasinti geliyor icinde 4 temayla geliyor ve kendi kerneli var kerneli %60dan sonra kurdum ama yinede sanki bi 30dk daha fazla ekran suresine ulasiyor gibiyim bataryayi fulledigimde kernel hakkinda daha detayli bilgi veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

upsm modu toolbox sidekey mevcut note 4 lockscreen ve weather widgeti var kurulum aroma ile oluyor sistem applerini buradan kaldirabiliyorsunuz ben ketana gore daha akici buldum ketanin lollipoplari nedense bana asiri kasinti geliyor icinde 4 temayla geliyor ve kendi kerneli var kerneli %60dan sonra kurdum ama yinede sanki bi 30dk daha fazla ekran suresine ulasiyor gibiyim bataryayi fulledigimde kernel hakkinda daha detayli bilgi veririm

Sağolun hocam 2-3 günlük kullanım sonunda ki yorumlarınızı merakla bekliyorum

• Imei null oldu kardesim rom cok guzel donmek istemiyorum yardim edin

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Stock roma s5 mesajlar uygulamasini da port ettim.. cok guzel olmus. Bildirimler acilir pencere halinde de geliyor..

Nasıl yaparız dostum? Hoşuma gitti. Root gerekli midir?

Oncelikle bu islem icin ROOT GEREKLIDIR. BU ISLEMI YAPMADAN ONCE MUTLAKA NANDROID BACKUP ALIN. AYRICA CIHAZINIZA GELEBILECEK HERHANGI BIR ZARARDAN DOLAYI SORUMLULUK KABUL ETMIYORUM...

bu linklerden s5 mms ve cozumleyici paketi indirin :

http://www.mediafire.com/?ms91rlyl86ddsi8

http://www.mediafire.com/?5gv7jwrw4n07hdc

Ardindan root explorer ile root kismindan system/priv app ye girin. Orda bulunan mms uygulamasini silin. Sonrasinda indirdiginiz apklari sildiginiz mesajlar uygulamasinin alanina kopyalayin. Her iki apk yida o alanda kurun. Ardindan cihazi yeniden baslatin. Sonra s5 mesajlasma uygulamasinin tadini cikarin

Hocam hali hazırda s5 mesajlasma uygulamasini 4.4.2 de kurdum büyük bir zevkle kullanıyorum. Stock sms e göre hızlı görsel açıdan daha iyi ve popup dan direk cevap verebiliyorum harika benim icin.

Sormak istediğim 5.0 dada kurabilir miyim destekliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Stock roma s5 mesajlar uygulamasini da port ettim.. cok guzel olmus. Bildirimler acilir pencere halinde de geliyor..

Nasıl yaparız dostum? Hoşuma gitti. Root gerekli midir?

Oncelikle bu islem icin ROOT GEREKLIDIR. BU ISLEMI YAPMADAN ONCE MUTLAKA NANDROID BACKUP ALIN. AYRICA CIHAZINIZA GELEBILECEK HERHANGI BIR ZARARDAN DOLAYI SORUMLULUK KABUL ETMIYORUM...

bu linklerden s5 mms ve cozumleyici paketi indirin :

http://www.mediafire.com/?ms91rlyl86ddsi8

http://www.mediafire.com/?5gv7jwrw4n07hdc

Ardindan root explorer ile root kismindan system/priv app ye girin. Orda bulunan mms uygulamasini silin. Sonrasinda indirdiginiz apklari sildiginiz mesajlar uygulamasinin alanina kopyalayin. Her iki apk yida o alanda kurun. Ardindan cihazi yeniden baslatin. Sonra s5 mesajlasma uygulamasinin tadini cikarin

Hocam hali hazırda s5 mesajlasma uygulamasini 4.4.2 de kurdum büyük bir zevkle kullanıyorum. Stock sms e göre hızlı görsel açıdan daha iyi ve popup dan direk cevap verebiliyorum harika benim icin.

Sormak istediğim 5.0 dada kurabilir miyim destekliyor mu

Güle güle kullanın :)

Hayır , sadece kitkat ile uyumlu..

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim. Xposed desteği gelene kadar bekleyecem sanırım yada bazı şeylerden feragat edip geçeceğim karar veremedim daha :)

S5 yada note 4 contact ve dialer uygulamalarının da port edilmis hali var mi. Biraz aradım ama bulamadım

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum malesef. Note 3 û 9 ay önce sattım. O günden beri uğraşmıyorum bu işlerle. Dilerseniz xda yı kontrol edin.

Kolay gelsin :)

• quote:

Bilemiyorum malesef. Note 3 û 9 ay önce sattım. O günden beri uğraşmıyorum bu işlerle. Dilerseniz xda yı kontrol edin.

Satmanız bizim adımıza kötü olmuş hocam.

Xda da baktım aradım ama bulamadım hocam biraz daha arayayım :)

• quote:

quote:

Belki ilerde yine aynı cihazı kullanırız beraber :) sizden de faydalanabileceğimiz bir çok bilgi birikiminiz vardır elbet :)

Kolay gelsin tekrar. Umarım aradığınızı bulursunuz :) iyi forumlar dilerim...

• quote:

quote:

quote:

Belki ilerde yine aynı cihazı kullanırız beraber :) sizden de faydalanabileceğimiz bir çok bilgi birikiminiz vardır elbet :)

Kolay gelsin tekrar. Umarım aradığınızı bulursunuz :) iyi forumlar dilerim...

Faydamız olabilecekse seve seve hocam teşekkür ederim :) iyi forumlar

• Merhaba arkadaslar

Note 3 telefona direk note 4 rom yukleniyor mu butun özellikleriyle. Sonucta işlemci ve ram ayni

• Google G kullanıcısına yanıt
    tamamen portlanmışsa evet, ama tam stabil çalışmayabiliyor bazı programlar.
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Peki bildiginiz duzgun calisan bi rom var mi?

• xda forumda note 4 uygulamalarının portlandıgı note 3 romu var. hemen ilk sayfada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Google

Peki bildiginiz duzgun calisan bi rom var mi?

Cihazın note 3 ün hangi versiyonu, bazı insanlar n9000q ile n9005 arasındaki farktan habersiz. Eğer n9000q (yani n900) kullanıyorsanız, xda da exynos işlemcili Modeller için özel başlık var. Oraya bakın, her rom için ilk mesajı "nasıl kurulacağını, kurallarını öğrenmek için", son 4 5 sayfasını "aktif sürümde bug olup olmadığını görmek için" mutlaka okuyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar linkteki lollipop romu Türk bir kardesimiz derlemiş, stok ama güzel bir rom, 3g manager uygulaması ve greenify kullanarak iyi batarya süresi elde edebilirsiniz ben çok memnunum. İmei silinmesi yada modem sorunları yaşaymadı hiç. Ama siz her ihtimale karşı nandroid backup alıp sonra kurun.http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/galaxy-note-3-exynos-android-development/sm-n9000q-5-0-lollipop-offical-turkey-t2982291

• Şahi_13 kullanıcısına yanıt
    Dostum bu arkadaşın paylaştığı rom vietnamın sızıntı sürümünden derlenmiş bi rom üstüne kat kat ilerleme çıktı son rus sürümünü indirmenizi tercih ederim
  • Doğrudur dostum o zaman onu tercih etmeliyiz tabiki umarım sorunsuzdur özellikle imei ve efs konularında ?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.