Şimdi Ara

Note 3 neo container agent 2 durdu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, note 3 neo kullanicisiyim 21 haziranda almistim. Yaklasik 3 4 hafta once guncelleme geldi bana. O zamana kadar hic bur takilma yoktu fakat artik arada bir container agent 2 durdu diyor ve klavye programlarda acilmiyor. Basta SwiftKey kullaniyorum diye sandim ama alakasi yok galiba. Bu sorun baskalarinda da var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lunagoon

Arkadaslar merhaba, note 3 neo kullanicisiyim 21 haziranda almistim. Yaklasik 3 4 hafta once guncelleme geldi bana. O zamana kadar hic bur takilma yoktu fakat artik arada bir container agent 2 durdu diyor ve klavye programlarda acilmiyor. Basta SwiftKey kullaniyorum diye sandim ama alakasi yok galiba. Bu sorun baskalarinda da var mi

Kurduğunuz diğer programları gözden geçirin isterseniz,batarya koruma programları kurduğum da benim neo da aynı hatayi veriyor ve domalar başlıyor.programlari kaldırın ca bütün sıkıntılar bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu yaşıyorum birde yan tarafındaki açma duşuna basınca açılmıyor telefon daha 2 haftalık telefon bu modeli alacaklara tavsiyem uzak durun kendi içinde gelen uygulamayı çalıştırınca telefon donuyor sonra reset atıyor bu nasıl bir telefondur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.