Şimdi Ara

Note 4 Lolipop pil kullanım göstergesi bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lolipop güncellemesinden sonra güç tasarrufu menüsündeki detaylı pil kullanım sayfasındaki yüzde değerleri resmen kafayı yemiş durumda.. örneğin ekran kullanımı, android sistemi, youtube gibi pil tüketimi yapan program ve sistem işlemlerinin yüzde değerleri herzaman kendi içlerinde oranlanıp yazardı. %90 ekran %8 android sistemi %2 youtube gibi. lolipop güncelledikten sonra tüm yüzde değerleri saçmasapan bir hal aldı yüzdeleri toplasan 100 çıkmıyor neyin yüzdesi nasıl anlamadım ya da benim matematiğim yetmiyor... sorun gider diyerek wipe yaptım ama yine aynı şekilde son durum bu arkadaşlar nedir nasıl çözerim?
     Note 4 Lolipop pil kullanım göstergesi bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurakbas -- 19 Nisan 2015; 23:24:57 >

• 5.0.2 de pil sorunu çözüldü sanırım.
  • Türkiyede yayınlanan 5.0.1 sürüm yüklü. Örneğin şuan pil tüketimi %90 detaylara baktığımda cihaz boşta %1 hücre askıda %1 ekran %1 android sistemi %1 şeklinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba biraz eski bir konu ama ben telefonu 2. El aldım ve aynı sorun var. %tüketimler toplanan %50 etmiyor. Siz nasıl cozdunuz sorunü. TESK. Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.