Şimdi Ara

Note 5 Aldım Mutsuzum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden S5 kullanıyordum memnundum. Telefonum arıza yapınca bu vesileyle değiştireyim dedim ve babamın da gazıyla daha yeni diye note 5 aldım. Aslında 1 hafta geçici süreyle note 4 kullanmıştım ve sevmiştim fakat note 5 iphone çakması bir telefon olunca ve arkası da cam olunca elde tutarken bile kayıyor. Babam değiştiremeyiz tekrar dedi ama ısrar edip ya S5'e tekrar döneceğim ya da note 4e. Telefon kapsız elimde durmuyor. Yavaş yavaş kaymaya başlıyor. Neden böyle yaptıklarını anlamış değilim. Sd kart takılmaması, bataryasının çıkmaması gibi kötü özellikleri de cabası. Kullanınca fark ettim. Yorumlarınızı bekliyorum.

• Elden kayıp gitmesi konusunda haklı olabilirsin. Ben de ilk başta senin gibiydim. Bir-kac kere ufak düşüşler yaşayınca kılıf taktım. Şu an gayet iyi hiç bir sıkıntı yok. Sd desteği yerine otg kullanıyorum. Daha çok işimi goruyor. Hem iphone serisinin hem de note serisinin tamamen kullanıcısı olarak çok net bir şekilde soyleyebilirim ki note5ten daha iyisi yok. Hali hazırda da i7 kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtzihni M kullanıcısına yanıt
    Kılıfı ben de takmak zorunda kaldım. Arkası cam olduğundan yani mat olmadığından veya plastik olmadığından kayıyor çünkü. Kılıfın dez avantajı telefonu büyütüyor. Ve orjinal haliyle kullanamamış oluyorsun. Samsungun yeni ürettiği tüm telefonlar artık metal-cam arkası sanırım. S7 lerde de durum aynı.
  • 10 defa dusurdum 14 subat 2016 dan beri ezilme harici birsey olmadi; made in korea uretimse cok sorun yasamazsin,son parti uretimler nedense vietnam olarak cikiyor,orjinal s view kapakli kilif kullan yada orjinal coverlardan,premium hissini kilifta da hissetmen onemli,ekran kalitesi hizli arayuzu hizli sarji,kalemi kamerasiyla ben şahsen memnunum,fakat 2 defa satmaya kalktim :) klasik giyindigim icin sürekli elde tasimak külfet gibi gelmeye başladi ustune bir de sirket telefonu eklenince tuz biber oldu,ama guzel makine.

• Sakin değiştirmeyin! S5 falan haşa! Note 4 bir nebze ama note e kıyasla eski. Note 7.0 ile canavar gibi oldu alet. Pili de 6 buçuk saat ekran süresi veriyor. Şu anda bu cihaz enlerini yaşıyor. Kılıf alın kapaklı s view ya da başka. Altın rengiyse bir de yeme de yanında yat. Note 7 nin patlaması bu cihaza aşırı bir şekilde yaradı. Isterseniz j7 2016 telefonum ile değişebiliriz (mizah amaçlı) pil,sd kart mevzuları bu alette rahat. Değiştirme isteği varsa illa j7 2016 öneririm. Ama cihazın kıymetini bilin derim.

• Silikon kılıf kullan

• Arka tarafın cam olmasından dolayı elden kaymasına anlam veremedim. Ben s7 edge kullanicisiyim, arka tarafın cam olması bence daha iyi bir tutunma sağlıyor. Telefonu sadece parmaklarımın üzerine koyup hiç sıkmadan neredeyse dik konuma getiriyorum fakat elimden kaymıyor. Bence sizin avuç içiniz biraz nemsiz, o yüzden sıkıntı yaşıyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

Arka tarafın cam olmasından dolayı elden kaymasına anlam veremedim. Ben s7 edge kullanicisiyim, arka tarafın cam olması bence daha iyi bir tutunma sağlıyor. Telefonu sadece parmaklarımın üzerine koyup hiç sıkmadan neredeyse dik konuma getiriyorum fakat elimden kaymıyor. Bence sizin avuç içiniz biraz nemsiz, o yüzden sıkıntı yaşıyorsunuz.

Bende düz s7 kullanıyorum ömrümde ilk defa kılıf kullanıyorum çünki telefon elde durmuyor. Eğer senin elinden kaymıyorsa spiderman gibi tutucular olabilir sende

• Note 5'den S5'e Dönmek

• Değiştirilemeyen pil'i bilmem ama hafıza ekleyememe konusunda ki endişene hak veriyorum. Elbette usb den takılan modüler hafıza aparatları var ama 32gb ile idare etmek zorunda kalmak kötü. Ara ara hafıza temizliği yapacaksın data kontrolü daha kolay olacaktır . İdare etmeni öneririm ama yo ben 128gb isterim bulunsun diyorsan mecbur değişecek o . Ama ne S5 nede Note4 e geri dön , bence s6'nın 128gb yada 64gb serilerine bak.
  • Kullanabileceğin en güzel telefonlardan birisi. Kılıfan ziyade full bodyler var onlardan çektirebilirsin. Sonraa alışırsın kral telefon

• -epica- kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen edge ekran olduğu için kasaya da kıvrımlar yansımış.

• Kız arkadaşım kullanıyor gayet güzel bir telefon biraz alışmaya çalışın
  • Edge değil düz. Tabi geri dönmek biraz saçma ama elden kayması ve kılıf kullanmaya mecbur bırakması kötü. Telefon zaten çok küçük değil, kılıfla iyice büyüdü. Belki ilerki zamanlarda S7'ye geçebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersin uyducu

quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

Arka tarafın cam olmasından dolayı elden kaymasına anlam veremedim. Ben s7 edge kullanicisiyim, arka tarafın cam olması bence daha iyi bir tutunma sağlıyor. Telefonu sadece parmaklarımın üzerine koyup hiç sıkmadan neredeyse dik konuma getiriyorum fakat elimden kaymıyor. Bence sizin avuç içiniz biraz nemsiz, o yüzden sıkıntı yaşıyorsunuz.

Bende düz s7 kullanıyorum ömrümde ilk defa kılıf kullanıyorum çünki telefon elde durmuyor. Eğer senin elinden kaymıyorsa spiderman gibi tutucular olabilir sende

Allah allah demek ki sıkıntı bende

• iPhone cakmasi dedikten sonrasini okumadim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.