Şimdi Ara

Note I öldü, Yeni Android Telefon Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

quote:

Orijinalden alıntı: Video Tapes

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

note 4

Uygun fiyatlı demiştim

note3

quote:

Note 3 👍

Note 3 çok güzel cihaz ama benim için gereksiz
    2. El konuları düzeldi, 2 üst mesajda linkini verdğim ilandaki garantisiz Note 2'lerden almayı düşünüyorum.
    Ne dersiniz?

Hocam halamda note 2 var. Gayet memnun ama sonucta 2 yillik bir cihaz ve guncelligini kaybetti. Tabiki kotu degil. Butce sinirliysa ona yonelebilirsiniz.

Teşekkürler.
    Garantili cihaz alırsam da aynı fiyat civarında LG G2 Mini var beğendiğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

note 4

Uygun fiyatlı demiştim

note3

quote:

Note 3 👍

2. El konuları düzeldi, 2 üst mesajda linkini verdğim ilandaki garantisiz Note 2'lerden almayı düşünüyorum.
    Ne dersiniz?

Hocam halamda note 2 var. Gayet memnun ama sonucta 2 yillik bir cihaz ve guncelligini kaybetti. Tabiki kotu degil. Butce sinirliysa ona yonelebilirsiniz.

Teşekkürler.

Ben olsam g2 mini almam hocam. Paralel ithalatta cok yakin fiyatlara g2 bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıklamaların seni 2 telefonda kısıtlıyor. Note 1 kullanıyorum artık sıkıldığım eşimin telefon ihtiyacı batarya sıkıntısı güncel yazılım olmaması gibi sebeplerle note 4 düşünüyorum. Sana önerim değişiklik şart değilse note 1 bul al devam et yok değişiklik istiyorsan note 2. ki note alışkanlığı bile başlı başına bir sebep. Diğer alternatif olma ihtimalli her seçenek için illa bi kaç kulp bulur alamazsın.

Not : şu an note 1 e custom Xperia v 1.0 kurdum resmen akıyor ve pil baya iyileşti günü çıkarıyor bende. Note 1 kararın olursa tavsiye ederim değiştirme fikrimi alaşağı ediyorda eşime vereceğime söz verdiğim için yeni modele niyetleniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben olsam g2 mini almam hocam. Paralel ithalatta cok yakin fiyatlara g2 bulabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: windshair

Açıklamaların seni 2 telefonda kısıtlıyor. Note 1 kullanıyorum artık sıkıldığım eşimin telefon ihtiyacı batarya sıkıntısı güncel yazılım olmaması gibi sebeplerle note 4 düşünüyorum. Sana önerim değişiklik şart değilse note 1 bul al devam et yok değişiklik istiyorsan note 2. ki note alışkanlığı bile başlı başına bir sebep. Diğer alternatif olma ihtimalli her seçenek için illa bi kaç kulp bulur alamazsın.

Not : şu an note 1 e custom Xperia v 1.0 kurdum resmen akıyor ve pil baya iyileşti günü çıkarıyor bende. Note 1 kararın olursa tavsiye ederim değiştirme fikrimi alaşağı ediyorda eşime vereceğime söz verdiğim için yeni modele niyetleniyorum.

Bilgiler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 10 Ekim 2014; 13:44:53 >

• alperturgay kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperturgay kullanıcısına yanıt
    O linke cepten ve tabletle giriyorum chrome ile.onu al bence uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

note 4

Uygun fiyatlı demiştim

note3

quote:

Note 3 👍

Ne dersiniz?

Teşekkürler.

LG G2 Mini 725TL Delta Garantili var, N11 55TL indirimle 670TL ye geliyor.

Note2 ile G2 Mini'nin kamera kalitesini kıyaslayabilecek biri var mı?

• G3 bak derim o da çok dayanıklı bir cihaz değil maalesef. Bataryası çıkıyor bu arada.
    Tabii alacağın yeni nesil cihazlar note 1 den yaklaşık 3 kat fazla batarya sunacaktır.
    Pilin uzun süredir kullanıldığını varsayıyorum.
    Yani sırf bataryası çıkan bir telefon almak için paranı çöpe atma.
    Z3 fazla fazla yetecektir ki piyasanın en iyi cihazlarından birisi.
  • yeni çıkmış android bir cihaz almak zarardan başka birşey değil.z2 g3 hatta m8 bile inanılmaz düşürdü fiyatları.600-700 liralara varan düşüşler var.

haliyle z3 çıktı hemen alayım deme bence.zaten z2 den öyle çok fark yaratacağı sanmıyorum.

g2 32gb lık olanı şu anda en alınası android telefon fp olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

G3 bak derim o da çok dayanıklı bir cihaz değil maalesef. Bataryası çıkıyor bu arada.
    Tabii alacağın yeni nesil cihazlar note 1 den yaklaşık 3 kat fazla batarya sunacaktır.

quote:

yeni çıkmış android bir cihaz almak zarardan başka birşey değil.z2 g3 hatta m8 bile inanılmaz düşürdü fiyatları.600-700 liralara varan düşüşler var.

haliyle z3 çıktı hemen alayım deme bence.zaten z2 den öyle çok fark yaratacağı sanmıyorum.

Sağolun yorumlarınız için.

G3'ü daha detaylı inceleyeceğim, benim gibi bir kullanıcı için 2 kat para (Note2 / G2 Mini) vermeye değer mi değmez mi karar vermem lazım

EK: G3'ün fotoğraf kalitesini kıyasladım (gsmarena) , pek başarılı bulmadım. Başka karşılaştırmalı kaynaklar bulabilirsem inceleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 10 Ekim 2014; 22:21:03 >

• quote:

quote:

G3 bak derim o da çok dayanıklı bir cihaz değil maalesef. Bataryası çıkıyor bu arada.

quote:

yeni çıkmış android bir cihaz almak zarardan başka birşey değil.z2 g3 hatta m8 bile inanılmaz düşürdü fiyatları.600-700 liralara varan düşüşler var.

Sağolun yorumlarınız için.

G3'ü daha detaylı inceleyeceğim, benim gibi bir kullanıcı için 2 kat para (Note2 / G2 Mini) vermeye değer mi değmez mi karar vermem lazım

EK: G3'ün fotoğraf kalitesini kıyasladım (gsmarena) , pek başarılı bulmadım. Başka karşılaştırmalı kaynaklar bulabilirsem inceleyeceğim.

Fotoğraf kalitesi görecelidir.
    Kullanıcı fotoğraflarını inceleyin.

• quote:

Fotoğraf kalitesi görecelidir.
    Kullanıcı fotoğraflarını inceleyin.

gsmarena'da fotoğraf makinelerine uygulanan karşılaştırma testlerinden var.
    Aynı sahneleri farklı telefonlarla çekiyorlar, istediğiniz MP'de 3 ayrı telefonun görüntülerini kıyaslıyorsunuz.

EK: Internetten ticari kart olmadan taksitli almanın bir yöntemi var mı?
    Mağazalarda taksitli hediye çeki alıp, onunla telefon alınıyordu ilk zamanlar. Şu an ne yapılıyor bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 10 Ekim 2014; 23:00:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.