Şimdi Ara

Note II'den indim, GMD'ye bindim bugün. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazılımlarınızı merak ettim, bilgi verebilir misiniz? Yazılım konusu her zaman ilgimi çekiyor

Telefon konusuna gelince; bence yaptığınız bir karşılaştırma değil, eminim siz de o amaçla yazmadınız zaten. GMD'nin işinizi gördüğünü ve hem temel hem de mesleki olarak ihtiyaçlarınızı karşıladığını söylemişsiniz. BU noktada bilinçli tüketici olmanız takdir edilesi. Gerçi kırılan Note 2 ekranını yaptırmak yerine ilk başta S4 almaya gitmeniz de tam tersi imaj çiziyor ama neyse ..

Eğer söz konusu karşılaştırma olsaydı zaten kameralarını karşılaştırmak doğru olmazdı, yazılımdan önce donanımsal farklar büyük ölçüde mevcut. Onun dışında insanların cihazlarıyla yapacaklarını belirleyip, beklentilerine göre tüketim yapmaları her zaman en doğrusu

Not: GMD'yi herhangi bir şekilde savunmuyorum, yazdıklarım ne GMD ile ilgili ne de Note II ile..

• Az isikli ortamlarda sorun yasayabilirsin. Ama gmd guzel bir telefon...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Yazılımlarınızı merak ettim, bilgi verebilir misiniz? Yazılım konusu her zaman ilgimi çekiyor

Telefon konusuna gelince; bence yaptığınız bir karşılaştırma değil, eminim siz de o amaçla yazmadınız zaten. GMD'nin işinizi gördüğünü ve hem temel hem de mesleki olarak ihtiyaçlarınızı karşıladığını söylemişsiniz. BU noktada bilinçli tüketici olmanız takdir edilesi. Gerçi kırılan Note 2 ekranını yaptırmak yerine ilk başta S4 almaya gitmeniz de tam tersi imaj çiziyor ama neyse ..

Eğer söz konusu karşılaştırma olsaydı zaten kameralarını karşılaştırmak doğru olmazdı, yazılımdan önce donanımsal farklar büyük ölçüde mevcut. Onun dışında insanların cihazlarıyla yapacaklarını belirleyip, beklentilerine göre tüketim yapmaları her zaman en doğrusu

Not: GMD'yi herhangi bir şekilde savunmuyorum, yazdıklarım ne GMD ile ilgili ne de Note II ile..

Salı günü bir toplantım var, Note II'nin o güne yetişmesi imkansız, Telpa 3 gün süre veriyor. Hiç bir telefoncu ellerindeki 2.el telefonu 3 günlüğüne kiralamadı. Etrafımda S3 ve S4'ü olanlardan da dilenmek istemedim. Hem zaten her durumda müşterilerim, "bu alet çok pahalı, bakalım ucuzlarda çalışacak mı?" diye soruyorlardı, ucuz bir demo telefonu alacaktım, aklımda olan T40 idi ama GMD'nin 8MP kamerası var diye tercih ettim.

S4 almaya gittim çünkü sanıyordum ki en pahalı telefon en iyisidir. Note II'nın boyutlarından da çok rahatsızdım. Zaten S5 çıkar çıkmaz S5 alıp kurtulacaktım Note II'den. Olay buydu. Sonra nasıl olduysa birden GMD aldım ve gördüm ki her işimi tam istediğim şekilde görüyor. Ben de bu görüşümü burada paylaşayım dedim ama, memlekete ağır geldi biraz.....

Cep telefonu kamerası ile belgelerin fotoğrafını çeken ve hangi açıyla çekersen çek otomatik düzeltme yapıp üzerindeki verileri insan müdahalesi olmadan toplayan yazılımlar yapıyorum. Müşterilerim bankalar, sigorta şirketleri ve sahada binlerce personeli olan lojistik/dağıtım şirketleri. Bir de sabit kameralar var, üretim tesislerinde kayan bat üzerindeki ürünlerin kalite kontrolünü yapıyor.

• Gmd hem performans hem kalite hem işlevsellik olarak note 2 yi dörde böler üçle çarpar doğru bir tercih gmd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreTheBand

Yav he he

+++ Note 2 nereee gmd nere neyin kafası bu

• PwaGG kullanıcısına yanıt
    Destekliyorum :) +1

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Gmd hem performans hem kalite hem işlevsellik olarak note 2 yi dörde böler üçle çarpar doğru bir tercih gmd

Kraldan çok kralcilik iste boyle birşey.. Baslik sahibi, iki telefonu da şahsi telefonu olarak kullanan kişi, bile söylemiyor boyle bir şeyi.. Zaten mümkün de değil, Nötr 2 hem döneminin hem de öğesinin en iyi telefonlarından birisidir. Arkasında aptal bir firma ve onun aptal politikaları olmasına rağmen birden fazla konuda sahiplerini tatmin etmiş, bir çok telefonun sahip olamadigi satis rakamlarına bir tablet-telefon olarak erişmiş bir cihazdir.

• hayırlı olsun
  • TheDino T kullanıcısına yanıt
    note 2 yi 20 gün kullanıp sattım bir kaç gün sonra arkada gmd aldık. Dene fırsatı buldum ve gayet başarılı buldum telefonu, seninle aynı fikirdeyim. Tabi uzun vadeli kullanmak lazım doğru bir izlenim oluşması için
  • quote:

quote:

Gmd hem performans hem kalite hem işlevsellik olarak note 2 yi dörde böler üçle çarpar doğru bir tercih gmd

Kraldan çok kralcilik iste boyle birşey.. Baslik sahibi, iki telefonu da şahsi telefonu olarak kullanan kişi, bile söylemiyor boyle bir şeyi.. Zaten mümkün de değil, Nötr 2 hem döneminin hem de öğesinin en iyi telefonlarından birisidir. Arkasında aptal bir firma ve onun aptal politikaları olmasına rağmen birden fazla konuda sahiplerini tatmin etmiş, bir çok telefonun sahip olamadigi satis rakamlarına bir tablet-telefon olarak erişmiş bir cihazdir.

Zoruna gitmesin gerçekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Zoruna gitmesin gerçekler

Gitse, yazmazdim :)

• Yazilimci olan adam cikip buraya sidik yaristirir gibi ben yazilimciyim demez. Kisaca yav he he.

• Yazılımcı oldugunuzu düşünmüyorum .
  • Note 2 hâlâ elinizdeyse cihazın son halini fotoğraflayabilir misiniz? Ekran ne hale gelmiş merak ettim açıkcası
  • 3 ay gmd kullanıp s2 ye geçenbiri olarak diyebilirimki s2 daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

3 ay gmd kullanıp s2 ye geçenbiri olarak diyebilirimki s2 daha iyi

S2den lumia520ye, 520den'de discoverye geçtim. S2 artik bıktırmıştı. Kasması donması bitmiyordu. 4 saat ekran suresi zor aliyordum. Discovery ile rahat 6 saat görüyorum. Jelly bean stabil değil s2de. Daha çok eksiği var. İkisininde kullanmas birisi olarak gmd diyorum.

• İşleemci sizi hayal kırıklığına uğratmadıysa bi gariplik var.
    S3 ün bile işlemcisi Benim gariban GMD yi rahatçe yere baktırıyor.
    Ha işlemci ile ağır işim yok derseniz pili uzun gitsin enerjiyı ısıya çevirmek yerine biraz ağırdan alarak da olsa iş görsün derseniz gmd tabi. Boyut derseniz açık ara GMD.
    Ama performans derseniz güce ihtiyacınız varsa GMD size iyi gelmeyecektir. Zaten RAM de yeterli değil discovery de. Ayrıca 4 lük modelin partition boyutunu değiştirmeden fazla bir şey kuramazsınız. SD karta kurmak sinir bozucu ufak sorunlar çıkartıyor ancak bu Discovery nin değil androidin suçu.

Velhasılı memnuniyetiniz fiyat performans dolayısı ile oluşduysa çook normal ama teknik özellikleri içinse komik.
  • S4 almaya gittiyseniz note 3 alsaydınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktask1997

Yazılımcı oldugunuzu düşünmüyorum .

Kamyon şoförüyüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

S4 almaya gittiyseniz note 3 alsaydınız

"Note II çok büyük" diye zibilyon kere yazdım yukarıda, neden Note 3 alayım?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.