Bildirim
Note II için bir sorum var ama ?
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
3 şekilde ekran görüntüsü yani screen shot alabilirsiniz arkadaşım.
Bunlari note 2 ana konuda bulabilirsin ki bunlarin en kolayi güçve memenü tuşuna ayni anda basarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirsevik
daha öncede iphone kullanıyordum facebook yada nette gezerken bir fotoğrafı beğendigim zaman üzerine basılı tutarak kayıt edebiliyordum yada ekran görüntüsünün resmini cekiyordum.Acaba bunda öyle bir özellik yokmu yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dostum bende normal. Olarak kaybetmeyi bulamadımama benim bbildiğim kadarıyl . İki şekilde Screen shot alınabiliyor 1- menu ve kilit tuşu 2-elinin sagiyla. Soldan sağa ekranda kaydiriyorsun.
Screen shot 3 şekilde alınıyor
1- menü ve kilit tuşu basarak
2- elinle ekranı tarar gibi yaparak yani elinin kenarını sağdan sola dogru kaydırarak
3- Spen ile ekrana basılı tutarak
Ama bende iphone dan geçtim fakat iphone daki gibi resme basılı tutarak resmi kaydetme seçenegini bulamadım var mı sadece resmi kaydetmek için bi yöntem ? -
uygulamada resmi kaydetmek yok, ancak tarayıcıdan girip kaydedebilirsiniz. -
Güç ve menu tuşuna baş screenshot al
quote:
Orijinalden alıntı: iDenis
uygulamada resmi kaydetmek yok, ancak tarayıcıdan girip kaydedebilirsiniz.
Guc ve home tusuyla uygulamalarda da alınıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X