Şimdi Ara

Notebook 4GB 1600 CL9 Ram arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ram arıyorum ancak piyasada notebook için CL9 ram satan bir yer bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?. Şu an 4Gb ram var bir 4Gb daha eklemek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: palaxdine22

Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ram arıyorum ancak piyasada notebook için CL9 ram satan bir yer bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?. Şu an 4Gb ram var bir 4Gb daha eklemek istiyorum.

o.c yapcak misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeftalili Ruj

quote:

Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ram arıyorum ancak piyasada notebook için CL9 ram satan bir yer bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?. Şu an 4Gb ram var bir 4Gb daha eklemek istiyorum.

o.c yapcak misiniz

OC gibi bir düşüncem yok. 4+4 olarak 8Gb ram kullanmak istiyorum sadece. Ancak 4Gb 1600 MHZ Cl9 Ram internette bulamadım. Olanlarda Kit olarak var bana tek parça lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şeftalili Ruj

quote:

o.c yapcak misiniz

OC gibi bir düşüncem yok. 4+4 olarak 8Gb ram kullanmak istiyorum sadece. Ancak 4Gb 1600 MHZ Cl9 Ram internette bulamadım. Olanlarda Kit olarak var bana tek parça lazım.

kit daha performanslı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.