Şimdi Ara

Notebook Alacağım, bilgi rica ediyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben internet kullanarak ticaret yapıyorum ve 1 haftadır bilgisayarım yok. İşlerimin devamı için acilen almam gerekiyor.

Bilgisayar konusunda bilgiliyim fakat piyasa araştırmam yok. Bu yüzden sizden bilgi almak istedim.

Hiç oyun oynamam. Sadece office programları ve internet ile çalışırım. Arada bir de müzik ve film...

Bu açıdan baktığımızda oldukça uygun bir notebook olsa iyi olur fakat fiyat/performans oranını da göz önüne almak lazım tabi.

Satış firmalarına göre çok fiyat farkı oluyor. Bu yüzden kararsızlığımın dozu yüksek.

Bugun teknosaya ugradım ve şu iki modele ısındım diyebilirim. Tabi sizin önerileriniz gelince daha iyi olacak.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119997842&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119997057&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

Bu iki model arasından fiyatı nedeniyle HP Compaq cazip geliyor. Compaq ile birlikte Vista Basic, Packard Bell ile Vista Premium veriliyor. Sizce bu fiyat bu farka değer mi? Basic ile yetersizlik sorunu yaşar mıyım?

Önerleriniz için şimdiden teşekkürler..

• PACKARD BELL seçeneği daha mantıklı geldi. işletim sistemi yüzünden değil. özellikleri bakımından. bu arada tek tavsiyem teknosa haricinde alabileceğiniz bir yer varsa ordan almanız sizin için daha hayırlı olur.
  • tabiki dell 6400 core2dou vga .rahatlıkla oyun da oynayabilirisiniz
  • bende packard bell almayı düşünüyorum ama modem yok yazıyor da ... ben sır wrilees dan mı bağlanıcam ya yani bana fazla pahalı olmasın pek fazla param yok 1.200 -1.200 arası iyi bir ntebookk öerirseniz sevinirim bu arada a özellikleri a200 1 cr gibi olursa ii olus teşekkürler bana olgun95@mynet.com dan mail de atabilirsiniz
  • ethernet girişi vardır mutlaka yani eğer adsl kullanmıyorsanız bilemiycem ama adsl kullanıyorsanız modeme gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.