Şimdi Ara

Notebook alıcam, önerileriniz ? Asus mu toshibamı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lenovo ve Asus tan istediğin markaya güvenebilirsin. Köklü ve büyük markalar. Satış sonrası destekleride oldukça iyi.
    Bütçeni istediğin donanım özellikleri ile örtüştür ve kararını ver.
  • Kart limitinden dolayı bütçemi aşağı çekmek zorunda kaldım, ve bu model gözüme takıldı son olarak bu modele yorum yapabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx1006v-k53sv-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt540m-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=58027
  • quote:

Orijinalden alıntı: erthuu

Kart limitinden dolayı bütçemi aşağı çekmek zorunda kaldım, ve bu model gözüme takıldı son olarak bu modele yorum yapabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k53sv-sx1006v-k53sv-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt540m-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=58027

Asus tamı ısrarcısınız
    2GB Ram fazlası ve 100 TL daha ucuza Lenovo alabilirsiniz:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-319821-z570-core-i7-2670qm-220ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58158

• Asus olsun diye bir ısrarım yok ancak lenovo servisi hakkında iyi duyumlar almadım hiç o yüzden çekiniyorum açıkcası.
  • Bakınız forumlarda ki çoğu yorumcu ürünü kullanmadan duyumları doğrultusunda yorum yapıyor. Yani bilgi kirliliği hat safhada.
    Lenovo düşünülebilir sağlam ve kaliteli kasası bulunan bir ürün.
    Yine de seçim sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

Bakınız forumlarda ki çoğu yorumcu ürünü kullanmadan duyumları doğrultusunda yorum yapıyor. Yani bilgi kirliliği hat safhada.
    Lenovo düşünülebilir sağlam ve kaliteli kasası bulunan bir ürün.
    Yine de seçim sizin.

servisi hakkında yaşanmış acı tecrübem var bu yüzden altından yapsalar 3 kürüşa satsalar da lenovo tavsiye edemiyorum kimseye...yani söylenti değil yaşanmış olaylar ver..

Bakınız sizin sorun yasamais olmanız veya başkasının memnun kalması bir markanın kalitesini belirlemez.
    Hiçbir marka teknik servisi %100 memnuniyet sağlayamaz.
    Genel memnuniyet oranıdır belirleyici olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuç olarak lenovo aldım. Vatanda şuan kalmadığı için link veremiyorum kısaca özellikleri.

Model; Y570 59-319791

İ7 2670QM 2.20ghz-6GB Ram ddr3-750gb hdd- 15.6- GT555 Nvdıa

1767tl 10 taksitli fiyatı, umarım memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erthuu -- 28 Ocak 2012; 15:38:25 >
  • Merak etmeyin aldığınız PC oldukça iyi donanıma sahip ve uygun fiyatlı.
    Piyasadaki en iyi orta ileri seviye grafik kartı ve işlemciye sahip.
  • Şu an recovery yapıyorum, bunun haricinde gerekli güncelleme yada herhangi bir şey gereklimi. Toshiba aldığımda sitesinden kayıt falan durumları vardı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.