Şimdi Ara

Notebook Alınacak(5000tl ye kadar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Notebook Alınacak(5000)
    sağlam kasalı, sorunsuz dizüstü bilgisayar alınacaktır 5000 tl ye kadar bakıyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 26 Nisan 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E883186F8

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-alienware-r2-15-tertemiz-plus-graphics-amplifier-815251459/detay/
    Hocam bende baktım ilana ama hem ekran hatalı hem bataryada veya şarj yollarıyla ilgili problem var. Yani siz alıcak olsanız 5k verirmiydiniz , şapkanızı önünüze koyup empati yapın ve düşünün. Ki o rakamlara sorunsuz 1050ti laptoplar mevcut bu da ayrı bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Hocam bende baktım ilana ama hem ekran hatalı hem bataryada veya şarj yollarıyla ilgili problem var. Yani siz alıcak olsanız 5k verirmiydiniz , şapkanızı önünüze koyup empati yapın ve düşünün. Ki o rakamlara sorunsuz 1050ti laptoplar mevcut bu da ayrı bir durum.

Alıntıları Göster
    Bana uymadı
    Güçlü laptop ama çok eski nesil hataları da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Alıntıları Göster
    hocam ben burada teknik dell teknik servise gösterdim bana anakartın içinden yanan şarj regülatörünü gösterdiler 200tl artı 170 tl işçilik istediler yarın yani pazartesi günü başka bir yerde yaptıracam sıkıntısız bir şekilde daha yüksek bir fiyata güncelleyeceğim fiyatını

• Yükselt yükselt 8000 tl yaz maşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Confather kullanıcısına yanıt
    servisten gelince 5500 yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E883186F8 -- 3 Mayıs 2020; 21:12:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confather

Yükselt yükselt 8000 tl yaz maşallah
  • Banane kardeş istediğini yaz?

• 5500 az gtx970 old için antika değeri var 10000 e koymalısın ilanı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.