Şimdi Ara

Notebook almak istiyenlerin mekani (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
9.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

vay be topik neler olmuş böyle başar almışın götürmüşün valla topiği

Layn topice bak be unumustum ben bunun lap top alınca
    neyse ben yardım falan edeyım o kadar yardımı dokundu bu donanımhaber forumunun bıze
    semih san andreas half lıfe 2 kolayda bence carbon o dengeyi biraz alt ust ediyor yani sana paylasımsız 256 mb bı ekran kartı yakısır bu arada artık marka soylemıyecegım ozellık belırtıp sızı clıstıracagım
    yani 256 mb kartlarda iste ati x1400 nvidia nın 6600 den falan basla bi ustunden de baslıyabilirsin nvidianın gittigi yere kadar yolu war ne kadar ii olursa o kadar ii olur cunku bu half lıfeında yenisi cıkıcak bide oyunlar direct x 10 a gecşcek falan
    islemciyi en az core duo yada amd 64 aynıdır bak
    harddıskten odun verebılırsın ben hayvan gıbı makıneyle 80 gb hard dısk kullanıyr 5400 rpm cunlu zaten bende external hard dısk var bıde notebooklarda harddisk deısebılıyr
    ramı 1 gb tek soltta bulursan kacırma ama 2 tane 512 de olur
    ekran senin agırlık kapasıtene gore deısır ben 17 kullanıp oblıvıon oynuyrm falan
    bu kadar gerısı ıste ben sunu bunu ısterım dıye bı karısıklık yap ılle marka ıstıysan sana bı fıkır olsun dıyosan sunu
    ASUS A6Jc AN-305 bide sunu DELL Inspiron 6400 VGA ama buna 512 daha alman lazım
    yan, sen bekle bıraz su butceyı kas al guzel bısıler cnm

• quote:

Orjinalden alıntı: lisk

gF7600 ya da atiX1600 ekran karti olan 1gb ramli c2d ya da amd64x2 gibi en az 1.8ghz işlemcili ve kdv dahil 2100-2400ytl yi geçmeen monster datron dışında bana ne önerebilirsinz.. tşkler...

b, kere o fiyata turkıyede sahsen test etmedim ama monster heralde ii performans veriyr ama bilindik servis olsun falan diyorsan biraz butceyi acayım ben once sonrada sunları onereyim
    yok bulamadım bı saat aradım ama bu fıyata yada yakınına aıt bır lap top bulamadım forumu okuduysan sen 1 ılksın tebrık edıyrm bızden 1 adet sony vaio kazandınız profılde belırttıgınız adresınıze gonderılecektır
    neyse ben bakmaya devam..............
  • bu topic öldü mü ya?
  • VESTEL LITE NOTEBOOK ILE
    REGAL N- NB12 CENT 1.7/512MB/60GB/DWR/HOME/12” NOTEBOOK arasında MARKA DISINDA BIR FARK YOK!
    REGAL 1200.-YTL
    VESTEL 1700.-YTL
    TUKETICI ADINA TESEKKUR ETMEK ISTEDIM!
    MUMKUNSE REGAL ALAYIM AMA ONUDA PIYASADAN KALDIRDINIZ!
  • Kullanım amacı : grafik ve video uygulamarı
    maksimum fiyat : 2.000 tl
    ülke : TR
    Oyun :Hayır
    Grafik Prog : Adobe ürünleri
    Kullanım alanı : %90 elektrik akımına bağlı.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 24 Şubat 2011; 23:30:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizx

Kullanım amacı : grafik ve video uygulamarı
    maksimum fiyat : 2.000 tl
    ülke : TR
    Oyun :Hayır
    Grafik Prog : Adobe ürünleri
    Kullanım alanı : %90 elektrik akımına bağlı.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Bu konu 2006 tarihinde açılmış ve mesaj tarihlerine bakarsanız güncelliğini yitirmiş bir konudur.Mesaj attığınız konuların önce tarihlerine bakıp ona göre mesaj yazmanızı rica ederiz,zira forumda bu tip eski konuları hortlatmak yasaktır.

Size ve diğer arkadaşlara yardımcı olması açısından şu anda güncel olan ve bu başlığa benzer amaçla açılmış bir topic linki vereyim sorularınıza oradan yanıt alabilirsiniz;

http://resim.donanimhaber.com/m_42643230/tm.htm

Bu başlığı açan ve emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederek güncelliğini yitirmesi sebebi ile konuyu yeni mesaj atımına kapatıyorum,bilginize.

İyi Forumlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.