Şimdi Ara

Notebook almayı planlıyorum. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar notebook almayı planlıyorum. Genel olarak ufak işlerimi de yapabileceğim oyun da oynayabileceğim bir notebook istiyorum. Zaten çok güçlü oyunlar oyanayacağımı düşünmüyorum fiyat olarak 1000-1700 gibi düşünüyorum. İntel core i5 veya i7 i7 olarak casper buldum biyerde ama önerir misiniz? birde internet üzerinden almayacağım.

Casper;http://www.bimeks.com.tr/urun/129576/casper-nirvana-cn-bmy4702a.aspx#specs

Önerilerinizi bekliyorum.

• alihan.w.414 A kullanıcısına yanıt
    aslında ön yargılı olmak istemem ancak casper'da ısınma sorunu şikayetleri var genellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonkaa

aslında ön yargılı olmak istemem ancak casper'da ısınma sorunu şikayetleri var genellikle

Aynen Casper ürünlerinine biraz yaklaşma bence.
  • casper'ı geçin hocam. memnun kalan arkadaşımı görmedim.. hepsi de muhtemelen sizin gibi hem i7 hemde ucuz diye almıştı..
  • alihan.w.414 A kullanıcısına yanıt
    senin laptobun dell 7537
  • Casper'i kesinlikle bırak.Dell 7537 modelini öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bende casperda birkaç sorun olduğunu ama açıkçası bende önyargılı davranmak istemedim. Acaba bu ürünü aslam bir problem olurmu? Isınma sorunu çok mu fazla birde bu casperda usb 3.0 var mı? Diğer bırak diyen arkadaşlar da şikayetlerini yazabilir mi? Birde neden dell 7537 açıklarsanız sevinirim. Başka önerilere de açığım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her başlıkta Dell 7537 öneriliyor.

Yok mu şu makinanın bir alternatifi? Güvenilir hiç bir sitede satışı yok. Ana konusunda kabul görmüş bir wifi problemi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.