Bildirim
notebook bataryası nerden temin edebilirim çok acil.???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
istersen bi elektronikçide şoklatmayı denet
ne sorunu olduğunu bilmediğimden aklıma ilk gelen şey bu oldu -
şoklatmak mı? hocam ilk defa duyuyorum nasıl oluyo bu? -
Compaqlarda genel sorun bu yaa.. -
hocam yan sanayileri ne kadardır acaba ya? bilen varmı? -
Aynı sorun bende de var.Yani şarjdan çekince 10 dakka dayanamıyor bile.Orjinalini ne kadara temin edebilirim? Bu arada markası Hp Compaq -
quote:
Orjinalden alıntı: daniel_x
Aynı sorun bende de var.Yani şarjdan çekince 10 dakka dayanamıyor bile.Orjinalini ne kadara temin edebilirim? Bu arada markası Hp Compaq
kanka benimkininide markası hp compaq , orjinalini sordum 140 dolar + KDV gibi komik bi rakam söyledi yani 3 kuruşluk pile o kadar para yazık yani..
yan sanayisi yokmudur kardeşim bunun yaaa
üüüüffffffff
bilen yokmu arakdaşlar? -
ebay dan 2 defa 45 usd ye batarya aldım compaq nx9000 model için. gümrükten sorunsuz geçti. -
bu siteden istediğin markanın yan sanayi pilini bulabilirsin
http://www.retronotebook.com/ -
quote:
Orjinalden alıntı: halloven
bu siteden istediğin markanın yan sanayi pilini bulabilirsin
http://www.retronotebook.com/
Amaç burada 98 usd ye yan sanbayi pil almak değil ucuza bulabilmek ve en ucuza ebayda bulabilirsiniz. Dünya çapında bir çok satıcı ebaydan satıyor mallarını ve 100 EUR aşmadıktan sonra (Gümrük mevzuatına göre) ve ticari adet içermedikten sonra yurtdışından problemsiz getirtebilirsiniz. Bana 10 günde Hong kong dan gelmişti 45 USD ye herşey dahil. -
quote:
Orjinalden alıntı: alihandro34
arkadaşlar HP compaq notebookum var fakat bataryası çalışmıyor orjinalide inanılmaz pahalı ben bunun yan sanayisini veya daha cuuzunu nerden temin edebilirim lütfen yardım edin
şimdiden çok teşekkür ederim.
Yapman gereken pil üzerinde bir seri numarası olacak o numaraya göre pilini googleda arat.
Örneğin ;
pe484966 site:ebay.co.uk
şeklinde sadece sonuçlar ebay sitesindekiler listelenecek şekilde arama yap. Bir tane paypal hesabı oluştur kendine ve 10 -15 günde pilin gelir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X