Notebook aldık. Acer 1694WLMi. Şimdi böyle elimizde gezdirmeyeceğiz bu aleti, bir taşıma çantası lazım. Ben şöyle sırt çantası gibi olsun ama kablo mouse filan koyucam, onlara yer olsun; kitapları koyucaz, onlara da yer olsun istiyorum; ama öyle kocaman bi çanta istemiyorum. Önerileriniz ve bunları Ankara'da nerden alabileceğimi merak ediyorum.
Ben iki yıldır Caselogic marka bir çanta kullanıyorum, gayet memnunum. Ankara'da bildiğim kadarıyla notebook satan yerler: - Teknosa mağazaları (Armada, Migros, Bahçeli, Tunalı, Carrefoursa, Arcadium, Optimum,...) - Office Superstore (Armada'da Gima'nın olduğu katta ve Tunalı'da Kebap 49'un yanında) - Megavizyon (Tunalı'daki McDonalds'ın yanında) - Carrefoursa'daki Bimeks'te olabilir. - Metropol sinemasının olduğu sokaktaki bilgisayarcılara bakabilirsin (epdata, eternal, orbim,...).
hayırlı olsun arkadaşım darısı hepimizin başına...
ankara yı tam olarak bilmiyorum ama ben geçenlerde kız arkıma desa dan samsonite marka bir laptop çantası aldım ve gerçekten çok kaliteli ürünler bir çok da sırt çantası modelide vardı bir bakmanı tavsiye ederim arkadaşım...