Şimdi Ara

notebook ekran kartı değişimi ACER 5720G (resimli anlatim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8600m gs in yerinede takabilirmiyim 4650 yi birde ne kadar fiyatı öve de nerden alınabilir ne çok merak ettiğim şey varmış ya
  • 8600m gs nin yerine takabilirsiniz.daha performanslı olacağı kesin.gg yada sahibinden sitesinde ve de forumumuzun ikinci el bölümünde bulabilirsiniz.fiyatı 250-350 tl arası.iyi forumlar...
  • benim 8600m gs de oyun açtığım anda kararıyrdu.bende hesaplı olsun diye hd 3650 sipariş ettim.digerindende memnundum gerçi pek zorlamıyodum zaten.ekran 1 haftaya kadar gelecek.uyum sorunu yaşamamayı umut ediyorum.siz nvidia dan ati a gecerken extra bir prosedür uyguladınızmı yazılımsal olarak?

not:5920g modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepless55 -- 26 Ekim 2010; 18:34:35 >
  • nerden ve kaça sipariş ettin ya ekrna kartsızlık kötü oluyo
  • ebaydan mokkin die dükkan var oradan aldım arkadasım 100tl verdim kargo bedava.işte elime geçmedi daha deneyeceğim bakalım uyacakmı uymayacak mı bir sürü versionu var bu modelinde..
  • arkadaslar bunun 95 derece olması normalmi oyunda? :):)
  • merhaba arkadaşlar benimde aynı model aynı ozellıkte bilgisayarım var yukardaki ekran kartını servise sordum servis uyar ama sogutucu yeri uymadıgından sıkıntı yaşarsın verimli çalısmaz dedi.Acaba sizde verim nasıl çalışma ve uyum nedir ?
  • ya 3650 takanlar çiple soğutucu arasına 1 cm kalınlığında bakır koyduklarını söylüyorlar ama bilemiyorum tabi
  • benim ekran kartımda yandı acerlar dertli baya bir kaç sorum olcakta msn verirsen yada eklersen sevinirim liontalha@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha12 -- 26 Mart 2011; 17:31:05 >
  • Aydınlatıcı bir anlatım olmuş teşekkürler.
    Bende de 5720g modeli mevcut 4 yıldır sorunsuz çalışıyor sadece ram yükseltmesi yaptım işlemci 2ghz ekran 8400m gs.
    Yalnız artık modası geçmiş bir makine için 300-350 tl masraf fazla gibi ısınma sorunu ve halihazırda batarya sorunuda var.
    Yeni çıkan laptoplarda bu özelliklerde ve fiyatı 1000tl civarı bunu satıp öyle bişey almak daha makul gibi geldi.
    Acaba bu hd4650 ekran kartını daha uygun fiyata bulmak mümkünmü çalışır durumda 2. el de olabilir.

• Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır düşündüğüm bir upgrade yapmışsınız. Ben 5710g sahibiyim. Intel 945pm chipset var. T 7200 işlemci taktım cihaza. Şimdide ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Şuan ati mobility radeon hd2300 var. Siz deneyimli arkadaşlardan ekran kartı önerisi istiyorum. Yardımcı olurmusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.