Şimdi Ara

Notebook her 4-5 saniyede bir yenile yapıyor... YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2-3 haftadır notebook kafayı yedi her4-5 saniyede bir yenile yapıyor kendiliğinden. Excelde işlem yapamıyorum bu sebeple.. Çözemedim bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? şimdiden teşekkürler.

• sanırım kimse bilmiyor.
  • Buraya tıklayarak bunu indir

yapımı basit bilgisayarı f8 e basarak güvenli mod da açıp programı aç ve gerisini o yapar preparing log report yazınca işlem bitmiştir demektir bekle sonra bir metin belgesi çıkıcak onu kapat.
    Bilgisayarım / C ye gir orda Qoobox , RECYCLE.BIN , combofix.txt dosyalarını silin silinmesse yeterli izniniz yok derse orda güvenlik yazısına tıklayarak izin verin ve silin.
    bilgisayarı yeniden başlatın .ve bakın hala olmaya devam ediyor mu .?

sonucu buraya yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Ağustos 2011; 4:10:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Buraya tıklayarak bunu indir

yapımı basit bilgisayarı f8 e basarak güvenli mod da açıp programı aç ve gerisini o yapar preparing log report yazınca işlem bitmiştir demektir bekle sonra bir metin belgesi çıkıcak onu kapat.
    Bilgisayarım / C ye gir orda Qoobox , RECYCLE.BIN , combofix.txt dosyalarını silin silinmesse yeterli izniniz yok derse orda güvenlik yazısına tıklayarak izin verin ve silin.
    bilgisayarı yeniden başlatın .ve bakın hala olmaya devam ediyor mu .?

sonucu buraya yazın.

Çok teşekkür ettim kardeşim.. İşe yaradı. Ancak yazdığın gibi metin belgesi çıkmadı ve Bilgisayarım / C Qoobox , RECYCLE.BIN , combofix.txt dosyasını bulamadım. Teşekkür ettim tekrardan..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.