Bildirim
Notebook İçin Lazerli,Kablosuz Mouse Aramaktayım.Tavsiyeleriniz.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Vatan'da 29 dolar+kdv -
V200 değil mi bu?Bu mouse optik,ben lazerli istiyorum.
Logitech V400 için yorum yapacak var mıdır? -
Merhaba Arkadaşım logitech v400'ü bilmiyorum ama ben v450 kullanıyorum çok güzel bir lazer kablosuz mouse. 4-5m uzaklıktan bile algılama yapabiliyor. Mouse'u 1cm yukarıdan hareket ettirdiğinde dahi o hareketleri algılayıp tepki veriyor. 2 adet kalem pil kullanıyor diye başta üzülmüştüm ama tasarım öyle güzel ki ve agırlıgıda fazla yok. Alıcısı küçük ve mousenin içine saklanabiliyor. Sadece eksik buldugum tek bir yönü var o da scrollok üzerindeki dügmeye sert basılması.(Bunuda ben fazla kullanmıyorum zaten.) Kısacası ben kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. -
walla hocam forumda ikinci el bölümünde sıfır 80ytl'den Logitech VX Nano vardı eğer 70ytl'den kapatabilirsen onu almanı tavsiye ederim. tek kelime ile mükemmel bir mouse'tur. -
logitech vx nano...piyasada 110-120 ytl.ama hepsiburadanın yaptığı bir hata sonucu birçok kişi bu pahallı mouse u 43 ytl ye aldı.(kargo dahil)....sitede 2. el bölümünde sıfır olarak 75- 85 ytl ye satanlar var.
not:@mene erken davrandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 10 Şubat 2008; 1:40:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X