Şimdi Ara

notebook için ses kartı seçimi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • notebook için ses kartı alıcam Audgy 2 ZS PCMCIA mi? yada Creative audgy 2 NX usb mi daha iyi. usb avantajının dısında audgy nx daha mı iyidir?

birde X-Fi Xtreme Audio Notebook PCMCIA-EXP, pcmcıa II slotuna uygun mudur?

• kesinlikle Audgy 2 ZS PCMCIA ben logitech z5500 hem analog hem digital kullanıyorum çok memnun. usb kartı önermiyorum bende zamanında çok araştırtım için rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 26 Kasım 2007; 19:58:42 >
  • Creative Live Audigy 2 ZS Platinum Pro

peki arkadaşlar bu ses kartı Laptoplarda kullanabilir mi ???

ve Audgy 2 ZS PCMCIA arasında çok fark var mı
  • X-Fi Xtreme Audio Notebook PCMCIA-EXP, pcmcıa II slotuna uygun mudur peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEN ÖTESİ

Creative Live Audigy 2 ZS Platinum Pro

peki arkadaşlar bu ses kartı Laptoplarda kullanabilir mi ???

ve Audgy 2 ZS PCMCIA arasında çok fark var mı

Creative Live Audigy 2 ZS Platinum Pro.bu masaüstü sistemler için,laptoplar için değil.siz ya Audgy 2 ZS PCMCIA alacaksınız ya da Audgy2 nx-usb alacaksınız.yakın zamanda laptop değiştirmeyi düşünüyorsanız Audgy2 nx-usb alın.ama ses kalitesi olarak Audgy 2 ZS PCMCIA daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pErFeCt1

X-Fi Xtreme Audio Notebook PCMCIA-EXP, pcmcıa II slotuna uygun mudur peki

x-fi notebook express girişler için uygundur.yani yeni tip girişli notebooklar için.emin olamıyorsanız laptop ın markasını-modelini yazın , öyle teyit edelim.sizin de içiniz rahat olur.
  • Nx usb modeli var bende uzun zamandır kullanıyorum.müziklerde pek memnun edici değil bunu sölemek isterim..
    Audgy 2 ZS PCMCIA2'ye göre daha teknik bi kart.
    15 gün önce Audgy 2 ZS PCMCIA almaya karar verdim ama bulamadımm..
    Eğer bulursanız haber verin cok sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

Nx usb modeli var bende uzun zamandır kullanıyorum.müziklerde pek memnun edici değil bunu sölemek isterim..

kısmet
  • audgy zs2 notebbok vardı yeni sattım x-fi aldım pcmsi express ikiside çok iyi, vatandan aldım dock denilen modül (7.1 ses sistemlerini bağlama için) de çıktı kutudan ben onu ayrı satıyorlar diye biliyordum. heryerde de bu şekilde yazılmış, piyasadada gt'de özellikle 2sini 250 YTL ye satmaya kalkanlar oldu. ben 150YTL verdim hem kart hemde modüle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vitalx

audgy zs2 notebbok vardı yeni sattım x-fi aldım pcmsi express ikiside çok iyi, vatandan aldım dock denilen modül (7.1 ses sistemlerini bağlama için) de çıktı kutudan ben onu ayrı satıyorlar diye biliyordum. heryerde de bu şekilde yazılmış, piyasadada gt'de özellikle 2sini 250 YTL ye satmaya kalkanlar oldu. ben 150YTL verdim hem kart hemde modüle.

arkadaşım bende x-fi notebook almak istiyorumda madem sen ikisinide kullandın söyler misin audigy 2 zs den üstün bi yanı var mı ?

bi de audigy 2 zs de thx sertifikası var bunda yok..ayrıca extreme music ten daha kötü diyolar extreme audio için sen ne dersin ?

tercih edicek olsan ses kalitesi açısından hangisini seçerdin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

quote:

Orjinalden alıntı: vitalx

audgy zs2 notebbok vardı yeni sattım x-fi aldım pcmsi express ikiside çok iyi, vatandan aldım dock denilen modül (7.1 ses sistemlerini bağlama için) de çıktı kutudan ben onu ayrı satıyorlar diye biliyordum. heryerde de bu şekilde yazılmış, piyasadada gt'de özellikle 2sini 250 YTL ye satmaya kalkanlar oldu. ben 150YTL verdim hem kart hemde modüle.

arkadaşım bende x-fi notebook almak istiyorumda madem sen ikisinide kullandın söyler misin audigy 2 zs den üstün bi yanı var mı ?

bi de audigy 2 zs de thx sertifikası var bunda yok..ayrıca extreme music ten daha kötü diyolar extreme audio için sen ne dersin ?

tercih edicek olsan ses kalitesi açısından hangisini seçerdin ?

arkadşım böyle bir tercih yapma şansın yok.çünkü bu 2 kartın girişleri farklı.laptopına göre zaten tek bir şansın var.

• quote:

Nx usb modeli var bende uzun zamandır kullanıyorum.müziklerde pek memnun edici değil bunu sölemek isterim..

Hangi sistemle kullanıyorsun o kartı? Benimde notebook var ama pcmcia girişli kart almak istemiyorum.Çünkü ileride sistem değişebilir.Belkide masaüstü almak zorunda kalabilirim bu yüzden Usb her zaman kullanılabilir oldugundan usb tercih ediyorum.
  • arkadaşlar Audgy 2 ZS PCMCIA bulursanız haberim olsum emi
  • arkadaşlar selam, henüz konu sıcakken yeni bir topic açayım istemedim, bende pcmcia girişi yok, usb kart almak zorundayım, bağlantı kuracağım sistem z5500, creative nx mi yoksa bir m-audio modeli mi almalıyım? Daha çok filmlere odaklıyım. Bilgi verirseniz sevinirim.
  • pcmcia giriş yoksa express giriş vardır o zaman diye biliyorum.ikisinin de olmadığı laptop var mı?yani benbilmiyordum..ama 2 side yoksa nx usb kaliteden uzak diye biliyorum.m-audio yu bilmiyorum.ama işletim sisteminizde uyum sorunu yoksa ve başka kimse m-audio yu yorumlamazsa bence şansınızı m-audio da deneyim derim.çünkü nx için yapılan yorumlara bakarsanız , m-audio vasat da çıksa bişey kaybetmemiş olursunuz.m-audio bildiğim kadarıyla daha çok kayıt yapan kişilerin tercihi olan bi kart...belki de nx den bile vasat kalabilir.(film,müzik performansı açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 29 Kasım 2007; 12:36:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

pcmcia giriş yoksa express giriş vardır o zaman diye biliyorum.ikisinin de olmadığı laptop var mı?yani benbilmiyordum..ama 2 side yoksa nx usb kaliteden uzak diye biliyorum.m-audio yu bilmiyorum.ama işletim sisteminizde uyum sorunu yoksa ve başka kimse m-audio yu yorumlamazsa bence şansınızı m-audio da deneyim derim.çünkü nx için yapılan yorumlara bakarsanız , m-audio vasat da çıksa bişey kaybetmemiş olursunuz.m-audio bildiğim kadarıyla daha çok kayıt yapan kişilerin tercihi olan bi kart...belki de nx den bile vasat kalabilir.(film,müzik performansı açısından)

bu girişler konusunda baya bir bilgisiz olduğumdan, express girişin ne olduğunu araştırdım, harici ses kartı konusundaki çözümleri de tatminkar duruyor, aydınlattığınız için teşekkürler

• quote:

arkadaşlar Audgy 2 ZS PCMCIA bulursanız haberim olsum emi

cidden nerde bulabiliriz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~blue~sky~

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

pcmcia giriş yoksa express giriş vardır o zaman diye biliyorum.ikisinin de olmadığı laptop var mı?yani benbilmiyordum..ama 2 side yoksa nx usb kaliteden uzak diye biliyorum.m-audio yu bilmiyorum.ama işletim sisteminizde uyum sorunu yoksa ve başka kimse m-audio yu yorumlamazsa bence şansınızı m-audio da deneyim derim.çünkü nx için yapılan yorumlara bakarsanız , m-audio vasat da çıksa bişey kaybetmemiş olursunuz.m-audio bildiğim kadarıyla daha çok kayıt yapan kişilerin tercihi olan bi kart...belki de nx den bile vasat kalabilir.(film,müzik performansı açısından)

bu girişler konusunda baya bir bilgisiz olduğumdan, express girişin ne olduğunu araştırdım, harici ses kartı konusundaki çözümleri de tatminkar duruyor, aydınlattığınız için teşekkürler

görevimiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.