Şimdi Ara

Notebook için tavsiye ve bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum. Pek aktif bir üye olmadığım için, paylaştığınız bilgiler için teşekkür etmekle başlamak istiyorum.

Bunun dışında, 3000-3200 TL limit olmak üzere -genellikle oyun oynamak için- bir notebook almak istiyorum. Aklımda ASUS G55VW-S1196H var şu an. Ağırlığı pek önemli değil benim için. 3 buçuk yıldır 17" laptopımı her yere sırtımda taşıyorum, antrenmanlıyım.
    ASUS ROG konusunu incelememe rağmen G55VW-S1196H modeli ile ilgili çok fazla bilgi görmedim. Herhangi bir sorun yaşayan olmuş mudur acaba? Kronik bir sorunu var mıdır, yok mudur onu öğrenmek istiyorum. Farklı bir önerisi olan varsa, ona da açığım.

Son olarak, notebook alabileceğim siteler içinde, zaman zaman kayda değer indirim yapanlar var mı acaba?

• Samsung NP700G7C S02TR

17'' ve ekran kartı(gtx675m) daha yüksek. Vatanbilgisayar, bimeks , teknosa vs. gibi mağazalardan indirimle 3100-400 tl arasında alınabilir. Diğer web-mağazalardan da daha ucuza bulunabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Samsung NP700G7C S02TR

17'' ve ekran kartı(gtx675m) daha yüksek. Vatanbilgisayar, bimeks , teknosa vs. gibi mağazalardan indirimle 3100-400 tl arasında alınabilir. Diğer web-mağazalardan da daha ucuza bulunabilir belki.

Bunu da inceledim ama tuş kırılma/çıkma problemi yaşayan arkadaşlar olmuş. Elektronik işi genellikle şans işi olsa da, çok kişinin aynı problemi yaşamış olması insanın gözünü korkutuyor
  • Anlaşılan ben G55VW-S1196H ile ilgili bir bilgi elde edemeyeceğim. Ya hiç kullanıcısı yok ya da alan herkes çok memnun, kimse foruma uğramıyor.
  • G55 hem ağır hemde gtx660 gibi bir ekran kartı barındırıyor 3000tl kimse o fiyatı ona vermez verenler vadır tabi ama msi ge60'tada gtx660 var diyor neden 3000tl vereyim diyenler daha çoktur alıcısı az olur bu bilgisayarın.Genelde oyun serilerinde 17'' tir ekranlar bu bilgisayarda 15''
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

G55 hem ağır hemde gtx660 gibi bir ekran kartı barındırıyor 3000tl kimse o fiyatı ona vermez verenler vadır tabi ama msi ge60'tada gtx660 var diyor neden 3000tl vereyim diyenler daha çoktur alıcısı az olur bu bilgisayarın.Genelde oyun serilerinde 17'' tir ekranlar bu bilgisayarda 15''

Doğru ama nedense MSI kasası bana çok randıman verecek bir kasa gibi gelmedi. Yine de çok teşekkür ederim. MSI'ı tekrar düşüneceğim sanırım. Araştırmaya devam. Notebook almaya karar veren birçok kişi gibi benim de kafamın içinde Asuslar, MSIlar, GT650ler, GTX660lar dönüyor. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.