Şimdi Ara

notebook icin tv kartı alcam...HELP!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vaio vgn-fs215b notebookum var.tv kartı almak istiyorum...tecrubesi olan arkadaslar yardım ederse cok sewinirim..... iyi gunler[/size]

• Arkadaşım merhaba. Ben de aynı notebook u kullanıyorum. Bir konuyu çok merak ediyorum. Tv yi nerde seyrediceksin yani nasıl bir gereksinim duydun notebook da tv seyretmek için. Nerde nasıl bir ihtiyaç duydun yani. Azıcık garip bir soru oldu ama kusura bakma. İş de mi ev de veya ne bilim. Saol.
  • dijital mi analog mu tercihini belirle öncelikle.ben dün inca premium usb2.0 tv kartı aldım.analog.ayrıca bütün pclere oluyo

avertv nin dizüstü için güzel modelleri var.kartlı.bi bak derim
  • su an yurt-kur yurtta kalıyorum..yani birazz pratik bisiler istorum ole kucuk bi anten falanla calısabilen bisiler...dijital ve analog tv kartları konusunda da pek bi bilgim yok acıkcası yardımcı olursanız sewinirim....
  • Pencere ye canagi tak yurtta. Bende bu konuda yorumlar bekliyorum ... Alma niyetim war ama aver incadan iyi diye duymustum.
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=266&productid=bd60058

sizin için en ideal kart bu 165ytl ye mini antenide hediye ediyolar
  • tesekkurler adresteki gusel ama biraz tuzluymus sanki...artık bakcaz bisler apmaya calıscaz...
  • avermedia,nın notebook için PCMCİA tv kartı var...
  • arkadaslar saolun..baska tv kartı kullanan yok mu notebookta....?????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.