Şimdi Ara

notebook için UPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun bimeksin kampanyasından 969$ toshiba m100.164 aldım 512 kington ram ilave ettirdim alet gerçekten güzel oldu ilk izlenimlerim cok olumlu şimdi ise derdim UPS almak voltaj deişimi çok sık oluyor bizim burda elektirk kesintileride keza benim için 5-10 dk kesintisiz güç olayından ziyade ani dalgalanmalarda kullanabileceğim notebooka zarar gelmesini önleyecek birşey olması gerekiyor..powercom 600a lık bir ups buldum mağazadaki çalışan olaydan bir haber sizce 600lük bir ups benim istediğim görevi yaparmı yoksa alacağım şey başka bişimi olmalı?? yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler

• ups yerine bunu da düşünebilirsin

notebook için UPS

APC PNOTEPRO6-EC NOTEBOOK+NETWORK HATTI KORUMASI
    # APC NOTEBOOK SURGE ARREST
    # Notebooklar için yüksek akım koruması sağlar. Ayrıca modem hattı ve tel hattı koruması da sağlar. Şebekeden, network hattından ve telefon hatlarından kaynaklanan ani akım ve gerilim çıkışlarını önleyerek ürüne zarar gelmesini önler.
    # APC Pnotepro ürünleri devamlı hareket halinde notebook kullanıcıları için gelişmiş AC ve telefon hattı koruması sağlar. Kolay taşınabilir, yer kaplamayan ve hafif bir ani akım koruyucusudur. 5 yıl garantilidir.
    # Teknik Özellikler:
    # Voltaj Geçişi : 100- 120 Vac %5, 240 Vac % 15
    # Akım Enerji Kapasitesi : 100- 120 Vac : 140 Joule, 240 Vac : 175 Joule
    # Data Hat koruma tipi : Notebook Akım Koruması
    # Akım Koruması : 100- 120 Vac : 10 kA, 240 Vac : 6 kA
    # Boyutlar : 12.4cm x 3.8cm x 3cm
    # Renk : Siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 2 Kasım 2006; 23:05:45 >

• Ben ups olayını bi yerde okumuştum onun için demiştim ama bu gerekiyorsa bunu alırım nerden bulabilirim bu konuda bilgi verirmisiniz..ilginize teşekkürler..
  • ben kullanıyorum memnunum hepsiburadadan almıştım oraya bak istersen

yalnız dikkat et aynı tipte iki model var adaptör girişi bir tanesinin 2 pinli diğeri 3 pin bu alet sadece voltaj korumalı elektrik kesilince pili çıkarmadıysan devreye girer ama pil çıkarıp ac de kullancaksan notebook kapanır ups den farkı var tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 2 Kasım 2006; 23:25:27 >
  • O yukarıdaki APC nin ürünü voltaj regülasyonu yapmaz. O bir surge protectordür. Sadece yüksek voltajdan korur. Yıldırım, kısa devre vs vs gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

O yukarıdaki APC nin ürünü voltaj regülasyonu yapmaz. O bir surge protectordür. Sadece yüksek voltajdan korur. Yıldırım, kısa devre vs vs gibi...

interactive upslerinde ne kadar koruduğu (voltaj iniş çıkışlarında) tartışılır tam anlamıyla koruma istiyorsa arkadaş online ups düşünmeli o zaman tabi fiyatı da göze alarak
  • Ben notebookun pili çıkarılmış vaziyette kullanmak istiyorum prize takılıyken burda voltaj düşüo yükseliyor vs
    lütfen bu konuyu göz önüne alarak tavsiyede bulabilirmisiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    KOMBİ İÇİN UPS
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

quote:

O yukarıdaki APC nin ürünü voltaj regülasyonu yapmaz. O bir surge protectordür. Sadece yüksek voltajdan korur. Yıldırım, kısa devre vs vs gibi...

interactive upslerinde ne kadar koruduğu (voltaj iniş çıkışlarında) tartışılır tam anlamıyla koruma istiyorsa arkadaş online ups düşünmeli o zaman tabi fiyatı da göze alarak

Lineinteractivelerde kalite çok önemli bir nokta. Çünkü markaya göre kullanılan devre elemanlarının kalitesi değişiyor. Bunun yanında opsiyonellerde değişiyor (harmonik filtresi vs vs) Arkadaş şöyle kaliteli bir line interactive alırsa sorun çıkarmaz.

Online UPS daha çok analitik nokta cihazları için gerekli. Ev kullanıcıları için fiyat açısından pek gerekli değil. Çünkü şu an fiyatları 500 YTL lerden başlıyor. ha çok parası olan alsın. Ona bir şey diyemem...

• urunu gayet ucuz almışsınız
  • Hocam ben bu konulara çok yabancıyım sizin tavsiyeniz nedir marka ve model olarak?? bir yerde powercom 600 diye bir ups buldum piasada 60m civarı 40m alma şansım var ama sırf hesaplı diyede işimi görmeyecek birşey almak istemiyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar..
    quote:

quote:

quote:

Lineinteractivelerde kalite çok önemli bir nokta. Çünkü markaya göre kullanılan devre elemanlarının kalitesi değişiyor. Bunun yanında opsiyonellerde değişiyor (harmonik filtresi vs vs) Arkadaş şöyle kaliteli bir line interactive alırsa sorun çıkarmaz.

Online UPS daha çok analitik nokta cihazları için gerekli. Ev kullanıcıları için fiyat açısından pek gerekli değil. Çünkü şu an fiyatları 500 YTL lerden başlıyor. ha çok parası olan alsın. Ona bir şey diyemem...

• quote:

Orjinalden alıntı: imdaaakkk

Hocam ben bu konulara çok yabancıyım sizin tavsiyeniz nedir marka ve model olarak?? bir yerde powercom 600 diye bir ups buldum piasada 60m civarı 40m alma şansım var ama sırf hesaplı diyede işimi görmeyecek birşey almak istemiyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar..
    quote:

quote:

quote:

Tunçmatik tavsiye ederim. Fiyatına göre oldukça kaliteli ürünler ürettiriyorlar. APC, Siemens gibi seçenekler de var ama onlar Türkiye şartlarına uygun değiller maalesef. Üstelik fiyatları çok pahalı. Kalite olarak Tunçmatikten daha iyi ama iş görmeyince de kimsenin işine yaramaz. Zaten tunçmatikten tek farkı sinüs dalgasını biraz daha kaliteli vermesi ki tunçmatik kare dalga standardına uygun. (laptopun adaptörü bunu kolaylıkla tolere edebiliyor.)

Piyasadaki diğer çin menşeili ups lere pek prim vermeyin.

Not: Tunçmatikte çinde üretiliyor fakat devre elemanları seçimi tasarım gibi nitelikler tunçmatik tarafından yapıldığı için diğerlerine fark atıyor. Zaten bugün maliyet açısından bir çok prestijli firma ürünlerini çinde ürettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 3 Kasım 2006; 0:42:24 >

• 1 senedir tunçmatik 1200va kullanıcısı olarak ben de tavsiye ederim
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=12539
    http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=TUNC.SGESP
    http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=TUNC.SP2SP4P

Arkadaşlar yalnız notebookta ya bataryayı şarj ederken yada batarya çıkarılmış elk bağlantısıyla kullanacağım gözönüne alarak bunlardan hangisini tavsiye edersinizş veya sizin şu ürünü al diyebileceğiniz birşey varmı? birde son olarak apc 600 va işimi görmezmi???(malum yeni laptop aldık para sıkıntısı var)..yardımlarınız için teşekkürler..saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imdaaakkk -- 3 Kasım 2006; 1:03:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.