Arkadaslar oncelikle herkese merhaba yakın zamanda notebook degistirmeyi dusunuyorum ama arastirma yaptikca kafam daha cok karismaya basladi yani bir yerde iyi olan baska bir yerde kötü gibi lanse ediliyor bu yüzden bir türlü karar veremedim. son olarak iki tane notebook üzerine yoğunlaştim sizden ricam hangisi daha iyidir. Antalyada yaşiyorum bulunduğum yerin yazın cok sıcak olmasinıda göz onunde bulundurmak lazım. Ayrıca baska bir notebook tavsiyesi olursa bu fiyatlar ciarında memnun olurum. herkese simdiden cok tesekkurler.
Bu ürüne de bakabilirsiniz.Asus 14" olduğu için ileride ısınma sorunu yaratır mı bilemiyorum.Araştırmanızı tavsiye ederim.
yalnız birde dikkatimi çeken birşey var açtığım konuda yer alan asus linkinde notebook un 2 gb ekran kartı oldugu yazılı ATI 5730 ama diger notebooklarda aynı ekran kartı olmasina ragmen 1 gb yazılı bimeks bir hata mi yapmis acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: perfect_1903
yalnız birde dikkatimi çeken birşey var açtığım konuda yer alan asus linkinde notebook un 2 gb ekran kartı oldugu yazılı ATI 5730 ama diger notebooklarda aynı ekran kartı olmasina ragmen 1 gb yazılı bimeks bir hata mi yapmis acaba?
paylaşımsız olarak 1gb ram inden yerse 2gb ama bu değerlere takılma 5730 iyi bi ekran kartıdır. türkiye piyasasında en iyilerdendir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme