Bildirim
Notebook kullanış önerisi->>>
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ranzanın merdivenini çıkarıp sağından solundan 2 ip bağlarsın o ipleri üst ranzanın korkuluklarına sağlamlaştırırsın ardından üst ranza ile merdiven arası lettabın sığıcağı kadar bi mesafe bırakırsın. Lettabı koyarsın son şekli ile ______ merdivenin üstüne yastığı yaslarsın arkana çekersin yorganı üstüne. Lettab hem alttan nefes alır hem baş hizanda olur hem sırtın ağrımaz. Ohh miss -
Dahice -
quote:
Orijinalden alıntı: AristocraticaL*
Dahice
Bide şu şekil masa yaptırmayı düşünüyorum. Yer masası Yalnız mimari açıdan sıkıntı. Mimarist aranıyor :D Bu arada onlar bacak şeytana yenik düşmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 21 Mart 2014; 13:51:47 >
-
Olduğu kadar artık :) -
Ne yaparsan yap, kucağına alma.Isıdan ve radyasyondan dolayı kısırlığa sebep oluyor -
Lan olun delimisin günde 10 saat online oyunda zaman harcıyosun yemin ederim acıdım yapılacak onca şey var hayatta 10 saat partime işe girsen 1 seneye arabanı alırsın lan yazık. -
-
Felsefe yapıp tartışmaya girmeyeceğim ama PC başında, dışarıdan daha çok zevk alıyorum. Bende kısmen dışardakilere acıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X