Bildirim
notebook maksimum 2000 tl yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dell falan alabilirsin i7. vatan'dan bimeks ten falan model seçebilirsin -
Dostum lenovo y560a modeli iyidir ben kullanıyorum teknik özellikleri olsun inceliği ve hafifliği olsun sıkıdır. Bunu gözardı etme derim... -
merhaba bu model dell var bence çok performanslı Dell INSPIRION 5010 G74P45 i7-740 4GB 500GB 15.6''Gümüş
üzerinde i7 işlemci var ve 5650 ekran kartı var bence çok güzell -
-
lenovo un 5730 ekran kartı 5650 den çok daha iyi , iki ekran kartınıda oyun performanslarını incelersen 5730 da fps çok daha yüksek ve önde . onun için lenovo al derim am şöyle bişey var 2 gün önce lenovo y560 ı aldım bugün hdd si yandı :) yarın direk yenisiyle değiştirmek için götürücem . tabi bu durumda kafamda soru işaretleri bıraktı... -
Standart bir kullanımda hdd yanmaz. Ya şarj cihazı/elektrik şebekesi sorunlu ya da sen aşırı yüklenmişsin. böyle sorunlar malesef çok oluyo ama markaya maletmemek lazım bende 1 hafta oldu ama hala sağlam mesela ;) -
delin bu modeli güzel gerçekten
Dell INSPIRION 5010 G74P45 i7-740 4GB 500GB 15.6''Gümüş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X