Şimdi Ara

notebook maksimum 2000 tl yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu hafta içinde maksimum 2000 tl ye kadar bir notebook alcam.bu bilgisayarla aynı zamanda oyunda oynamak istiyorum örneğin company of heroes u çalıştırmasını istiyorum.i5 yada i7 olması nekadar etkiler.bana yardımcı olursanız bir model önerirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim

• Dell falan alabilirsin i7. vatan'dan bimeks ten falan model seçebilirsin
  • Dostum lenovo y560a modeli iyidir ben kullanıyorum teknik özellikleri olsun inceliği ve hafifliği olsun sıkıdır. Bunu gözardı etme derim...
  • merhaba bu model dell var bence çok performanslı Dell INSPIRION 5010 G74P45 i7-740 4GB 500GB 15.6''Gümüş

üzerinde i7 işlemci var ve 5650 ekran kartı var bence çok güzell
  • lenovo un 5730 ekran kartı 5650 den çok daha iyi , iki ekran kartınıda oyun performanslarını incelersen 5730 da fps çok daha yüksek ve önde . onun için lenovo al derim am şöyle bişey var 2 gün önce lenovo y560 ı aldım bugün hdd si yandı :) yarın direk yenisiyle değiştirmek için götürücem . tabi bu durumda kafamda soru işaretleri bıraktı...
  • Standart bir kullanımda hdd yanmaz. Ya şarj cihazı/elektrik şebekesi sorunlu ya da sen aşırı yüklenmişsin. böyle sorunlar malesef çok oluyo ama markaya maletmemek lazım bende 1 hafta oldu ama hala sağlam mesela ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    45.000 TL Laptop önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • delin bu modeli güzel gerçekten

Dell INSPIRION 5010 G74P45 i7-740 4GB 500GB 15.6''Gümüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.