merhaba arkadaşlar.. Ağabeyime bir laptop almak ıstıyoruzz 1600 1700 gibi fiyat aralıgında.. hp toshıba asus gıbı markalardan onerı verebılırmısınız? benım dusundugum laptop hp nın bır modelı verdıgım lınktedır.. Sizce uygunmudur ıslemcısıne aldanmamalı mıyım ? Hepsiburada.com : HP Pavilion DV6-3107 Intel Core i7 740QM 1.6GHZ 6GB 640GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar XR549EA | Bilgisayar
ama bu modelde ağabeyimin kredi kartı cıkana kadar indirimi biteceğe benzıyor.. saat bası ıkı gun gıdıyoorr :) bu fıyattan artarsa bunu alamayacagım.. başka onerılerınzı var mıdır ? oyun kalıte ve 3 4 yıl rahat yetıcek bır pc arıyorum..
epica mahaşallah herkese yatişiyorsun :) Bencede o fiyata o laptop kaçmaz paran varsa al
tşk ederım arkadaşımo pc yı gordum gercekten ozeelık olarak cok ıyı fakat bımeks de bıraz pahalı gıbı. Eksen bilgisayar hakkında bir bilginiz varmı ? Orda 100 tl frk oynuyor.. Sİte güvenilir midir? ordan olabılırım
quote:
Orijinalden alıntı: furkan5000
tşk ederım arkadaşımo pc yı gordum gercekten ozeelık olarak cok ıyı fakat bımeks de bıraz pahalı gıbı. Eksen bilgisayar hakkında bir bilginiz varmı ? Orda 100 tl frk oynuyor.. Sİte güvenilir midir? ordan olabılırım