Bağlantılar: 4 X USB 2.0 Port 1 X PCMCIA Slot 1 X S-video TV-out 1 X RJ-45 jack 1 X RJ-11 jack 1 X IEEE 1394 port 1 X IR port 1 X VGA port 1 X Microphone/line-in jack 1 X Speaker/headphone/line-out jack 1 X Bellek kart yuvası (SD,MMC,MS,SM,XD uyumlu)
Güç: 4800 mAH 8-cell Li-Ion Batarya 5.5 Saat Max. Pil Ömrü
BilgiAlanı Değer CPU Saati 1596.5 MHz (Gerçek: 1600 MHz) CPU Çarpanı 12.0x CPU FSB 133.0 MHz (Gerçek: 133 MH Bellek Yolu 266.1 MHz
KENDİ UZERİNDE OLAN FANIN MOTORUNU SOKÜP OYUNCAK ARABALARA TAKILAN MOTORLARDAN TAKTIM COK DAHA HIZLI CALISIYO AMA BİRAZ DAHA FAZLA SES YAPIO VE PİL YAKLASIK 15 20 DAKİKA DAHA AZ GİDİO AMA BU SEKİLDE ZATEN PİLLE KULLANMIORUM VOLTAJLARINI DEĞİSTİRMEDİGİM İÇİN FAZLA BİR PİL SARFİYATINA NEDEN OLMUYO VE FAN HİÇ DURMAK BİLMİO... KASANIN SOL TARAFINDAN HAVA ALAN YERİ BANTLA KAPATTIM VE ALTTAKİ HAVA ALMA YERİNİN 4/3 ÜNÜ KAPATTIM BUNDAN DOLAYI RAMLARİN USTUNDE OLAN HAVALANDIRMADAN BİRAZ DAHA FAZLA HAVA ALMAK ZORUNDA KALDI BU HAVA YOLUDA RAM-EKRAN KARTI BAKIR BORULARI VE İSLEMCİNİN BAKIR BORULARININ UZERİNDE GECİYOR BOYLECE DAHA TUTARLI OLDU MAKİNE...
VE SUAN BU SEKİLDE KULLANIYORUM OYUNLARDAKİ PERFOMANS ACAYİP ARTTI... OYUNLARA GİRİNCE SICAKLIK 70 DERECEYE KADAR CIKIYOR AMA NORMAL MASAUSTUNE DONUNCE FALANIN AZCIK CALISMASIYLA HEMEN SICAKLIK İİCE DUSUYOO FANI OTOMATİK CALISMA DİİLDE DEWAMLI CALISMAYA ALDIGIMDA 20 DERECELİK BİR ADADA SICAKLI 42 DERECEYE KADAR AZALIYOOO..
SICAKLIKLARINI SAG ALT KOSEDE GOREBİLİRSİNİZ...
BELLEK OKUMA
BELLEK YAZMA
CPU QUEEİN
BASTAN SONA VİDEOSU İÇİN TIKLAYINhttp://r a p i d s h a r e.com/files/16089491/overclock.avi
güzel çalışma ellerine sağlık...
ya bende de var aynı laptoptan ama bios'tan cpu ayarlarını değiştiremiyorsun, overclock yapmak için kullandığın bir program var mı ?
Hocam Oc yapmışsın iyi güzel'de Sıcaklık değerlerin nasıl
quote:
Orjinalden alıntı: tesko
ya bende de var aynı laptoptan ama bios'tan cpu ayarlarını değiştiremiyorsun, overclock yapmak için kullandığın bir program var mı ?
clockgen adlı bir programı kullandım... sıcaklıklara gelince orasını hic sormayın deli dersiniz kasasını sokup bu model arabalara takılan dyno motorlardan taktım kendi fanı yerine
ben stok fanla 3.0 dan 3.6 ya cıkardım masaüstünde 34 cpu ya yüklendiğim zaman 40 derece
quote:
Orjinalden alıntı: Cro-X
ben stok fanla 3.0 dan 3.6 ya cıkardım masaüstünde 34 cpu ya yüklendiğim zaman 40 derece
hocam senin masaüstü ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme