merhaba arkadaşlar Hp Pavilion dv6-2070et model laptop için 4gb tek modül ram almayı düşünüyorum. Şu anda içinde 1 tane 2 1 tane 1 GB samsung 1333 mhz cl9 ram var. İşin ilginci bu ramlere baktığımda üzerinde pc-10700 yazıyor. 4 GB 1333 mhz cl9 pc-10666 ram alıp takarsam sorun olur mu?
hangisi daha uyumludur, bunları kullanan veya tavsiye edebileceği ram olan var mı?
Üzerindeki 2gb ram ne marka? Mümkünse onla aynı marka ve hıza sahip modelin 4gb olanını al.
quote:
Orijinalden alıntı: burak9006
Üzerindeki 2gb ram ne marka? Mümkünse onla aynı marka ve hıza sahip modelin 4gb olanını al.
samsung marka, üzerindeki ramin 4 gb olanı en ucuz 80 lira. Ona 80 lira vereceğime 2 tane 4 gb kingston veya gskill alırım hem uyumlu hem 8 gb hem daha hızlı olur. Kingston mu gskill mi almalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_crazy112
samsung marka, üzerindeki ramin 4 gb olanı en ucuz 80 lira. Ona 80 lira vereceğime 2 tane 4 gb kingston veya gskill alırım hem uyumlu hem 8 gb hem daha hızlı olur. Kingston mu gskill mi almalıyım
80 lira vermeye gerek yok samsunga; ikiside aynı özelliklerde olan 2 ram. Yerinizde olsam G.Skill alırdım fiyatının daha uygun oluşundaan dolayı.
kingston siparişi verdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme