Bildirim
notebook ram yükseltme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alıcan götürücen vatan bilgisayara yada kadıköye sorucan.istanbulda değilsen yaptırma başka yerde eyer gözün tutmazsa. -
fayda var tabı ekran kartında ıyıse cok ıyı olur.
ama ram i sen takamazsın bır servıse goturerek yaptırmanda fayda var.
ya bu arada ben auto cad kullanıyorum cok aktıf olarak ve bayagı ıyı olduguma ınanıyorum
3d max veya solıd works ogrenmek ıstıyorum kolay olur mu sence. -
quote:
Orjinalden alıntı: utkansertkaya
alıcan götürücen vatan bilgisayara yada kadıköye sorucan.istanbulda değilsen yaptırma başka yerde eyer gözün tutmazsa.
tam kapkaççıların kucağına yolluyorsun adamı -
hımm. ekran kartım 128 mb programlar için yeterli galiba. mecideyeköyden almıştım oraya götürüyüm o zman.
bende yeni başladım 3d max e. öğrenirsin yaa sadece üstünde senin kurcalaman lazım sık sık gerisi çook kolay :D -
hiç düşünmeden aldığın yere yada kendi teknik servisine götür
kendin yapmaya çalışma eğer anlamıyorsan -
yaw bende ram aldım ve kendim taktım zor bi olay degil abartmayınız... -
maddi durumun iyiyse ram'i 1 GB'a çıkar bence. autocad 3d max için.
quote:
Orjinalden alıntı: tutancamon
arkadaşlar bende 256 mb ramlı p4 2.6 bi notebook war. mimarlık öğrencisiyim onun için autocad,3d max le uğraşıyorum. bu ram yükseltme benim bi işime yararmı? yararsa nasıl olacak öneriniz olursa sewinirim . :D
-
Ya notebooka RAM takmakta ne var zaten sistemin mimarisi bu tür upgrade'lere uygun şekilde yapılmış pil takıp çıkarmak kadar kolay (sen genede kullanma kitapçığını bir oku)
Bi de bu işlerden anlayan tanıdık birisi varsa ona götürebilirsin VATAN computer v.s. hiçbir yamuk yapmasa bile bu kadar basit bir iş için niye servis parası veresin ki (yalnız makinanın garanti süresi dolmamışsa durum değişir garanti dışı kalmamak için güvenilir bi servise götürmek daha iyi olur)
Bir de ekran kartın 128 MB demişsin paylaşımsızsa (yani RAM ihtiyacını sistemden ödünç almıyorsa) süper Yok alıyorsa paran da varsa 1GB RAM al daha iyi olur.
-
Marka belirtmemişsin
http://www.asnet.com.tr/
buradan notebook'una uygun olan ram'i bulup ona göre al derim
rastgele bir ram notebook'una uymaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X