Şimdi Ara

notebook ram yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 256 mb ramlı p4 2.6 bi notebook war. mimarlık öğrencisiyim onun için autocad,3d max le uğraşıyorum. bu ram yükseltme benim bi işime yararmı? yararsa nasıl olacak öneriniz olursa sewinirim . :D

• alıcan götürücen vatan bilgisayara yada kadıköye sorucan.istanbulda değilsen yaptırma başka yerde eyer gözün tutmazsa.
  • fayda var tabı ekran kartında ıyıse cok ıyı olur.
    ama ram i sen takamazsın bır servıse goturerek yaptırmanda fayda var.
    ya bu arada ben auto cad kullanıyorum cok aktıf olarak ve bayagı ıyı olduguma ınanıyorum
    3d max veya solıd works ogrenmek ıstıyorum kolay olur mu sence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkansertkaya

alıcan götürücen vatan bilgisayara yada kadıköye sorucan.istanbulda değilsen yaptırma başka yerde eyer gözün tutmazsa.

tam kapkaççıların kucağına yolluyorsun adamı
  • hımm. ekran kartım 128 mb programlar için yeterli galiba. mecideyeköyden almıştım oraya götürüyüm o zman.
    bende yeni başladım 3d max e. öğrenirsin yaa sadece üstünde senin kurcalaman lazım sık sık gerisi çook kolay :D
  • hiç düşünmeden aldığın yere yada kendi teknik servisine götür
    kendin yapmaya çalışma eğer anlamıyorsan
  • yaw bende ram aldım ve kendim taktım zor bi olay degil abartmayınız...
  • maddi durumun iyiyse ram'i 1 GB'a çıkar bence. autocad 3d max için.

quote:

Orjinalden alıntı: tutancamon

arkadaşlar bende 256 mb ramlı p4 2.6 bi notebook war. mimarlık öğrencisiyim onun için autocad,3d max le uğraşıyorum. bu ram yükseltme benim bi işime yararmı? yararsa nasıl olacak öneriniz olursa sewinirim . :D
  • Ya notebooka RAM takmakta ne var zaten sistemin mimarisi bu tür upgrade'lere uygun şekilde yapılmış pil takıp çıkarmak kadar kolay (sen genede kullanma kitapçığını bir oku)

Bi de bu işlerden anlayan tanıdık birisi varsa ona götürebilirsin VATAN computer v.s. hiçbir yamuk yapmasa bile bu kadar basit bir iş için niye servis parası veresin ki (yalnız makinanın garanti süresi dolmamışsa durum değişir garanti dışı kalmamak için güvenilir bi servise götürmek daha iyi olur)

Bir de ekran kartın 128 MB demişsin paylaşımsızsa (yani RAM ihtiyacını sistemden ödünç almıyorsa) süper Yok alıyorsa paran da varsa 1GB RAM al daha iyi olur.

• Marka belirtmemişsin
    http://www.asnet.com.tr/
    buradan notebook'una uygun olan ram'i bulup ona göre al derim
    rastgele bir ram notebook'una uymaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.