Şimdi Ara

Notebook Satın alma tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar seneye üniversite 1.ci sınıf oluyorum ve bir laptop almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir şey var.Lenovo z580 modelini beğendim bütçem 1500 tl civarı. Sizce yazı bekleyip daha iyi modellere mi bakmalıyım (4.nesil işlemci veya ekran kartı olarak) yoksa kampanyalardan yararlanıp şimdi mi almalıyım ?

• Yeni seri ve yeni nesil ürünler stoklara gelirse , donanımı ve ekran kartı daha yüksek olan ürünler de alınabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukrusinan

Merhaba ;

Arkadaşlar seneye üniversite 1.ci sınıf oluyorum ve bir laptop almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir şey var.Lenovo z580 modelini beğendim bütçem 1500 tl civarı. Sizce yazı bekleyip daha iyi modellere mi bakmalıyım (4.nesil işlemci veya ekran kartı olarak) yoksa kampanyalardan yararlanıp şimdi mi almalıyım ?

Bu sene hazırlıkta olan Bilgisayar Mühendisi olucak kardeşime z580 aldım ben fiyat ve özellik açısından aynı gördüm. 200TL fazla vermenin anlamı yok az bir para değil
  • yazı bekle
  • Yazı beklemek de bir seçenek fakat hazırda böyle kampanyalar varken de kaçırmak istemiyorum.Görüşleriniz için teşekkürler
  • 1500 e alınabilecek en iyi iki cihaz;

1. SAMSUNG 350V5X-S05TR, INTEL i7-3630QM, 4GB RAM, 750GB HDD, HD7670 2GB, 15.6'' HD LED, Free DOS
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8800

2. LENOVO Z500 59-352523, INTEL i5-3210M, 6GB RAM, 1TB HDD, Nvidia GT645 2GB, 15.6'' HD LED, Windows 8
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8706

samsung un i7 sağlam bir işlemcisi var ekran kartı da GT635 ayarında.
    lenovoda ise GT645 ekran kartı var işlemcisi i5, ama daha ince ve şık bir tasarıma sahip.
    artık karar senin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.