Şimdi Ara

Notebook Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu ayın sonunda ABD ye gideceğim ve yeni bir laptop almayı düşünüyorum.
    Bu laptop ne kadar performanslı ve taşınılabilir olursa o kadar iyi olur. Bu konuda Alienware direk elendi zaten. (yinede yorumlara açık)
    Performans açısından i7 li bir laptop düşündüm. Fiyat olarak 1800$ seviyesine kadar çıkabiliyorum.

Aklıma gelen seçenekler:
    1- i7 720qm işlemciye 8gb ram ve 128 gb ssd ye sahip olan bir dell studio xps16 -- 1700$ (ekran kartı : 4670)
    2- i7 820qm işlemciye 6gb ram ve 320 gb hdd ye sahip olan yine bir studio xps16 -- 1700$ (aynı ekran kartı)
    3- i7 720qm işlemciye 3gb ram ve 640 gb hdd ye sahip Asus g51j-a1 -- 1400$ (ekran kartı: gtx260)
    4- ben gidene kadar çıkarsa 3d visiona sahip bir g51j. -- 1700$

amacım genel kullanım, photoshop, illustrator, cinema4d, ve biraz da oyun.(pes falan). İnternette çok sekmeli kullanımdan hoşlanıyorum ve şu an kullandığım amd turion x2 1.8 ghz dual core 2gb ram ve vista işletim sistemli makina ile geçinemiyoruz. Kasıyor genelde. Çabuk açılıp kapanması da önemli.

Bu cihazlardan hangisi daha mantıklı olur? Performans bakımından ve oyun bakımından ilk 3'e yorumlarınızı alabilir miyim? Şimdiden saolun :D

• güncel. hadi arkadaşlar lütfen bir yardım edin.
  • GTX260 bariz bir şekilde , 4670'den daha iyi.
    Oyun açısından bir sıralama yaparsak:
    3>2=1
    Performans açısından bir sıralama yapmak gerekirse:
    1>2>3
    Önceliklerine göre tercih senin...

Disklerin hepsinin 7200RPM olduğunu varsayıyorum , eğer farklılık varsa belirtin..
  • evet diskler 7200 rpm. oyun konusunda 4670in performansı nasıldır? bu arada 8gb ram ve 128 gb ssd için i7 820qm den vazgeçmem gerekiyor. 1 ve iki arasındaki performans farkı çok önemli çünkü fiyatlar 1'e 1 aynı. Ayrıca

@JasonBurak çok güzel özetlemişsin, teşekkür ederim ama şu soruları da bir cevaplarsan çok iyi olur.
  • 4650 bile çok iyi işler çıkartırken 4670 gayet iyi performans verecektir . İşlemci ve ekran kartı sıralamaları aşağıda:
    http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html
    http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-islemciler-Benchmark-Listesi.10106.0.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.