Şimdi Ara

notebook seçimi önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba önümüzdeki 1 ay içerisinden dzüstü almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz çok önemli malum bi kere alabileceğiz paramız boşa gitmesin

aradığım özellikler

1- 4gb ram DDR3 ( 3gb da olabilir ama DDR3 şart)

2- en az 512 paylaşımsız olmak şartı ile 2048 e kadar paylaşabilirim ( ati hd ekran kartları sanırım bunu sağlıyor 512 normal rmden yiyince 2gb yekadar çıkıyor yanlışım varsa düzeltin)

3- ekran boyutu önemli değil ama 15" altı olmasa iyi olur neticede oyunda oynayacağız filmde izliyeceğiz

4- işlenci CORE 2 DUO t6600 olur benim için sorun yok baktığım kadarı ile piyasa geneli şuan bi işlemci ile satılıyo

5- nerden alabilirim / fiyatı nedir ?

NOT: internet üzerinden alamam gidip kendi makinamı görmem gerekiyor dokunmadan almam
    İSTANBUL

6- kullanıcı tavsiyeside önmli

okumaya değer bulan ve cevap yazan herkeze şimdiden çok teşekkür ediyorum hadiyin dostlar bi el atalımda alalım adam gibi bi notebook banada:D

• imzamdaki modele bakabilirsn

süper bir bilgisayr bunu alabilrsn çok memnunum
    bunlarda bazı testleri
     notebook seçimi önemli
     notebook seçimi önemli
     notebook seçimi önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: jizy

merhaba önümüzdeki 1 ay içerisinden dzüstü almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz çok önemli malum bi kere alabileceğiz paramız boşa gitmesin

aradığım özellikler

1- 4gb ram DDR3 ( 3gb da olabilir ama DDR3 şart)

2- en az 512 paylaşımsız olmak şartı ile 2048 e kadar paylaşabilirim ( ati hd ekran kartları sanırım bunu sağlıyor 512 normal rmden yiyince 2gb yekadar çıkıyor yanlışım varsa düzeltin)

3- ekran boyutu önemli değil ama 15" altı olmasa iyi olur neticede oyunda oynayacağız filmde izliyeceğiz

4- işlenci CORE 2 DUO t6600 olur benim için sorun yok baktığım kadarı ile piyasa geneli şuan bi işlemci ile satılıyo

5- nerden alabilirim / fiyatı nedir ?

NOT: internet üzerinden alamam gidip kendi makinamı görmem gerekiyor dokunmadan almam
    İSTANBUL

6- kullanıcı tavsiyeside önmli

okumaya değer bulan ve cevap yazan herkeze şimdiden çok teşekkür ediyorum hadiyin dostlar bi el atalımda alalım adam gibi bi notebook banada:D

tavisyem şu şekilde olacak..:)

1. maddeye bağlı 2. maddene isntinaden..:).

4 gb ddr3 pc aldıktan sonra 512mb paylaşımsız dahili belleği bulunan (düzeltin ati hd 4530) ekran kartı yerine 1gb paylaşımsız 3 gb ddr3 belleği olanı yeğ tutarım..:)

paylaşımlı bellek aklınızı kurcalamasın reel anlamda oyunlarda ole hatrı sayılır performansları yok..o yüzdendirki..ihtiyacınız dahilinde söyleyerek ati hd4650 veya gt 240m i tavsiye iderem..:)..

bellek takviseyi pahalı olmaz ama ekrankartı takviyesi bi netbook fiyatında..:) yaklaşık 550 tl den başlıyo gibi..:)..

işlemci olaraktanda p serisi işlemcileri öneririm..

• gönül isterdi almak ama 2.300 fiyat benim için çok fazla alıp alabileceğim max 1500 1600 gibi olmalı:(
  • gaiba hp dv6 serisi 1333 1335 gibi bişey alıcam 1500 1700 arası mal olacak dediğiniz gibi ddr3 ekran kartı daha iyi bi seçecenek 3gb ddr3 ram 1gb ddr3 ekran kartı her türlü isteklerimi karşılayacak durumda
  • dv6-1333et (VY648EA) 512 ddr3 ekran kartı 4gb ddr3 ram 1,039+kdv
    dv6-1335et (VT924EA) 1gb ddr3 ekran kartı 4gb ddr3 ram 1,059+kdv

hp nin resmi sitesi fiyat ları

2 sinden birini alacağım gibi duruyor araştırmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizy -- 22 Aralık 2009; 10:50:04 >
  • quote:

gaiba hp dv6 serisi 1333 1335 gibi bişey alıcam 1500 1700 arası mal olacak dediğiniz gibi ddr3 ekran kartı daha iyi bi seçecenek 3gb ddr3 ram 1gb ddr3 ekran kartı her türlü isteklerimi karşılayacak durumda

imzamdaki pc ile güncel oyunları rahat oynarsınız..bi saboteur var oda driver sorunu yüzünden hiç bir ati oynayamıyor..güncellemede çıktı ama olmadı..:)

diğer oyunların hepisini oynayabilirsiniz..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

imzamdaki modele bakabilirsn

bunlarda bazı testleri
     notebook seçimi önemli
     notebook seçimi önemli
     notebook seçimi önemli

sen bu laptopu nerden aldın usta Türkiyede yokmu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

bunlarda bazı testleri
     notebook seçimi önemli
     notebook seçimi önemli
     notebook seçimi önemli

vatan bilgisayar satıyor 2300tl cik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

bunlarda bazı testleri
     notebook seçimi önemli
     notebook seçimi önemli
     notebook seçimi önemli

vatan bilgisayar satıyor 2300tl cik

onun harddisk i 5400 rpm bnmki 7200 rpm artı 12 cell hp pili hediye 1700 e aldım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 23 Aralık 2009; 22:50:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.