Şimdi Ara

Notebook Seçiminde Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, uzun araştırmalar sonucunda notebook tercihlerimi sayılı rakama düşürdüm. sınırım 12 taksitli fiyatı 1750 civarı.

bulduğum seçenekler;

1-HP BURADA

2-PB BURADA

3-SG BURADA

4-Acer BURADA

HP'nin hem rami ddr3, hem de hard diski 7200 rpm olduğu için şu an ilk seçeneğim. işlemci olarak da p8800 , core i5 430M'den açık ara iyi gözüküyor. HP sadece ekran kartıyla Packard bell ve Acer'ın gerisinde kalıyor. ( hd4650< hd5650 )

Acer ise fiyatı iyi olduğu için ilgimi çekiyor. Ama acer laptoplar hakkında pek bilgim yok. Onu tavsiye eder misiniz? bir de core i5 430M gerçekten p8800 ve p8700 gibi işlemcilerin gerisinde mi kalıyor ? notebookcheckten bakmıştım da o kadar yavaş olmaz diye tahmin etmiştim :|

Başka önerileriniz varsa onları da değerlendirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz35 -- 9 Şubat 2010; 14:13:43 >

• Benchmark puanlarına bakarsanız i5 - 430 un P8xxx serisinden geri kalır yanı yok. Hatta çoğu testte daha iyi sonuçlar almış. Ek olarak daha az güç tüketiyor ve 32 nm üretim teknolojisi ile az ısınacaktır. Bence i5 ve 5650 li bir model tercih edin...
  • teşekkürler cevap için. ben sıralamaya bakmıştım ama puanlara bakıldığında haklısınız bazılarında geçiyor bazılarında geçiliyor. peki acer ve packard bell karşılaştırması yaparsak? bildiğim kadarıyla 6 gb ram işime yaramayacak. 4 gb ram yeterli olur. ayrıca acer daha ucuz. ama acer tasarım ve özellikle klavye kullanımı bakımından iyi midir? ısınma problemi var mıdır? ekranı kaliteli midir? bu soruların cevaplarını bilmiyorum . yardımcı olabilir misiniz?
  • İki markanın da kullanıcı topicleri ve ikisini de incelemiş olanlar var. Oradan bilgi edinebilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerileriniz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.