Şimdi Ara

Notebook sogutucu onerılere acıgım lutfen beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 60 70 tl tarzında buz gıbı yapan sogutucu ıstıyorum varmı yardımcı olacak ? ?

• AithusaME kullanıcısına yanıt
    Hocam buz gibi yapacak soğutucu zaten yok Zalman N3000 bile 10 derece fark ettirir ki fiyatı 350 TL. Tavsiyem ev yapımı soğutucu yapanlar var onlara bir göz atın.
  • 3 4 gün önce soğutucu test etmek için Vatan'a gittim.Senin gibi bende buz gibi yapacak bir soğutucu var mı diye merak ediyordum.200TL lik soğutucuları bile denedim ama değil buz gibi yapmak,kendini zor soğutuyor :) Hemde Zalman ve coolermaster gibi markaları test ettim.Alayı çöp para vermeye değmez.Hele ki 50 60 tl lik olanlara zaten bir şey demiyorum
  • termal macunun bitmediğine emin olun. kalitelisiyle değiştirin. bilgisayar fanını temiz tutun. işin %90 kısmı bu, %10 u ise bu soğutucular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AithusaME

50 60 70 tl tarzında buz gıbı yapan sogutucu ıstıyorum varmı yardımcı olacak ? ?

Kardesim eğer zamanim var ve biraz beklerim diyosan sana hem ucuz hemde the best notebook cooler 2016 listesinin 4.cusu olan havit hv-f2056 yi oneririm.bence bu fiyata daha iyisi yok hatta mukemmel,acikcasi zalmanlar halt etmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.