Şimdi Ara

Notebook Soğutucu Önerileri Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 2 senedir Monster Abra v5.1.1 modelini kullanıyorum i7 işlemci Nvdia Geforce GTX 860M ekran kartı modeli bulunmakta.16 gb ram ve 2gb erkan kartına sahibim.Önceden ısınma problemi yaşamazdım (fanı güncel olarak temizlememe rağmen) ancak bu aralar laptop gereğinden fazla ısınıyor ve ısınmayı tuşlarda hissedebiliyorum,şarkı açtığım zaman cızırtılar oluşabiliyor. Öncelikle belirteyim piyasadaki hemen hemen orta seviyedeki tüm oyunları ısınmadan çalıştırıyor ancak sistem performans isteyen oyunlarda ısınma oldukça fazla oluyor ve bu da oyunlardaki performansımı düşürüyor bazı oyunlarda takılma ve hatta donma oluşuyor. Eski bilgisayarımda cooler master kullanmıştım soğutucu olarak ancak performansından hiç memnun kalmadım.Gelelim sorulara...

1-Arkadaşlar rpm yani fan hızı ortalama bir notebooku koruyabilmesi için hangi rakamlar arasında olmalıdır ?
    2- 2500 gibi rpm seviyeleri olan soğutucular şuan piyasada ancak bunların markası inca,txergo gibi ikinci seviye malzeme üreten markalar sizce ucuz fiyata bu markaları alıp kullanmak doğru mudur ?
    3- Alüminyum gövdeye sahip Zalman gibi markaların fiyatı 100 liranın üzerinde ve dediğim gibi inca gibi kalitesiz markalara göre rpm seviyeleri de oldukça düşük 450-610 gibi seviyelerde gezmekte,sorum şu ki sizin tercihiniz ne olurdu ?
    4- Son olarak soğutucusundan memnun kalan arkadaşlar ürünlerini paylaşırsa sevinirim.

Dediğim gibi 150 tlye kadar fiyat önemli değil gözden çıkardım yalnız değer mi ?
    Herkes soğutucu önerilerini bekliyorum,teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemesis1905 -- 4 Ağustos 2016; 4:32:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Önerileri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.