Şimdi Ara

Notebook Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

linklerdeki ürünler arasında kaldım, birisi u serisi diğeri hq işlemci. Tavsiyeniz ne olurdu? Grafik programları kullanıyorum. Varsa alternatif tavsiyenize açığım. elimde 250gb ssd bulunuyor, ssd li model olması gerekmiyor.

http://www.hepsiburada.com/asus-x556uq-dm537t-intel-core-i7-7500u-2-7ghz-3-5ghz-16gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001ZJWB
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550vx-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-4gb-15-6-w10-notebook-24194.html

• hocam iyi günler, bu x550vx cihazı aralık ayında vatan computerden 3350 tl ye almıştım. kurulumunu yaptılar eve getirdim baktım cihazın klavyesinin ortasında bombelik var. bi gün sonra vatana götürdüm onlarda farkettiler, direk değişim verdiler. Ardından yeni cihazı vatanda kontrol ederken aynı bombeliğin yeni verilen cihazdada olduğunu farkettik. (Aklınıza gelebilir, demekki hepsinde varsa normaldir diye.) fakat teşhir ürününde böyle bir bombelik yoktu. Bunun sonunda değişimden 3. cihazı açtığımızda herhangi bir bombelik yoktu. kurulumunu yaptırdım ve eve geldim. 2 gün sorunsuz kullandım ardından aşırı derece yavaşlmaya başladı en sonun da normal kullanımda bile ekran donuyor, aşırı derece yüksek sesle fan çalıştırıyor ve hiç bir komut bilgisayara işlemiyor sadece kapatma tuşuna uzun süre basınca kapanıyordu bu sorun normal kullanımda (oyun vs hariç internet açıkken) bile olunca bilgisayarı fabrika ayarlarına çevirdim. Fakat sabah yine aynı problemle karşılatım( yavaslık, donma , yüksek sesle fan çalıştırma) bunun üzerine vatan a cihazı götürdüğümde yazılımsal olabilir denildi. biz bi yazılımı güncelleyelim eğer düzelmezse servise göndereceğiz denildi. Düzelmedi, servise gitti. Serviste eğer yazılımsal bir problemse düzeltiriz donanımsalsa değişim-iade veririz dedi 1 hafta sonunda servis ücret iademi aldım kafam rahatladı şimdi yeni cihaz arıyorum.Tecrübelerimi yazdım yinede fikrinizde etkili olmak istemem iyi günler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozgu -- 22 Ocak 2017; 15:21:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tozgu

hocam iyi günler, bu x550vx cihazı aralık ayında vatan computerden 3350 tl ye almıştım. kurulumunu yaptılar eve getirdim baktım cihazın klavyesinin ortasında bombelik var. bi gün sonra vatana götürdüm onlarda farkettiler, direk değişim verdiler. Ardından yeni cihazı vatanda kontrol ederken aynı bombeliğin yeni verilen cihazdada olduğunu farkettik. (Aklınıza gelebilir, demekki hepsinde varsa normaldir diye.) fakat teşhir ürününde böyle bir bombelik yoktu. Bunun sonunda değişimden 3. cihazı açtığımızda herhangi bir bombelik yoktu. kurulumunu yaptırdım ve eve geldim. 2 gün sorunsuz kullandım ardından aşırı derece yavaşlmaya başladı en sonun da normal kullanımda bile ekran donuyor, aşırı derece yüksek sesle fan çalıştırıyor ve hiç bir komut bilgisayara işlemiyor sadece kapatma tuşuna uzun süre basınca kapanıyordu bu sorun normal kullanımda (oyun vs hariç internet açıkken) bile olunca bilgisayarı fabrika ayarlarına çevirdim. Fakat sabah yine aynı problemle karşılatım( yavaslık, donma , yüksek sesle fan çalıştırma) bunun üzerine vatan a cihazı götürdüğümde yazılımsal olabilir denildi. biz bi yazılımı güncelleyelim eğer düzelmezse servise göndereceğiz denildi. Düzelmedi, servise gitti. Serviste eğer yazılımsal bir problemse düzeltiriz donanımsalsa değişim-iade veririz dedi 1 hafta sonunda servis ücret iademi aldım kafam rahatladı şimdi yeni cihaz arıyorum.Tecrübelerimi yazdım yinede fikrinizde etkili olmak istemem iyi günler .

Cevap için teşekkürler, ürünün malzeme kalitesini incelemem sonucu beğenmedim fiyat güzel lakin dandik.

Şimdi farklı bir modele yöneldim. Bu ürün hakkında bilgisi olan varsa sevinirim bilgelendirebilirse.

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-gaming-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-2tb-128ssd-15-6-gtx960m-4gb-w10.html

• muratkeskinist kullanıcısına yanıt
    Aynı cihazi bende düşünüyodum fakat yorumlara baktığımda aklımı kurcaladı doğrusu ki 2 gün önce aynı bilgisayar 4799 du birden 4999 oldu. Yorumlarda hp nin ısınma sorununa dikkat çekiyolar ve tek fan olduğu için aşırı derece ısınmasada ısınma probleminin olduğunu söylüyorlar kararsız kaldım. Sizde bu cihazla ilgili detaylı bilgilere ulaşırsanız burada paylasırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tozgu T kullanıcısına yanıt
    Bu laptopu vatan pc ye giderek inceledim. cihaz boşta bile bir ılıklık mevcut. render performansı ve ısısı nasıl olur bilmiyorum malesef. 2.el olarak 3.000e buldum cihazı o yüzden yöneldim. Beni çeken şey birazda fiyatı oldu. 3000tl ye muadili cihaz göremedim 2.elde olsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.