Bildirim
Notebook tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aralarındaki tek fark RAM.
Samsung 4gb
HP 3gb
Sonuç: Samsung R522! -
Ayrıca samsung win7 ile gelirken , hp vista ile geliyor. Vistadan Win7 ye ücretsiz yükseltme yapmak için 30 dolar kargo parası ödemek zorunda kalacaksın. -
eğer vatandan düşünüyorsan HP stokta yok -
Peki samsung daha iyi bir tercihmiş gibi gözüküyor. En uygun fiyata nerden bulabilirim arkadaşlar? internet ve normal mağaza olarak alabileceğim bu arada Ankaradayım. -
-
arkadaşım bana kalırsa hp bu kıyaslamada fiyatını hakediyor. varsın ram 1 düşük olsun ama hp olsun derim ben. en azından bildiğiiz standart bi kalitesi var. sadece bi kez hp kullandım o da en ucuz modellerindendi ama diğer kullandığım pahalı makiinalada o uyumluluk, ergonomi veya aynı konfigürasyonda eşdeğer verimliliği alamadım. samsung kullanmadım ama seni hp kadar memnun edeceğini sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: dbgsg
arkadaşım bana kalırsa hp bu kıyaslamada fiyatını hakediyor. varsın ram 1 düşük olsun ama hp olsun derim ben. en azından bildiğiiz standart bi kalitesi var. sadece bi kez hp kullandım o da en ucuz modellerindendi ama diğer kullandığım pahalı makiinalada o uyumluluk, ergonomi veya aynı konfigürasyonda eşdeğer verimliliği alamadım. samsung kullanmadım ama seni hp kadar memnun edeceğini sanmıyorum.
Ben iki serinin de laptopunu kullandim, eder diyorum... -
Tavsiyeler için sağolun arkadaşlar ben samsungun birçok telefonunu kullandım teknik olarak,donanımsal olarak hiçbir sorun yaşamadım laptopda da yaşamam umarım. Yakında alıcam. sizi iyi forumlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X