bu 3 modelden en iyisi hangisi, kuzenim oyun oynamayan biri sadece kullanışlı olsun masaüstü performansı hızlı olsun ısınma sorıunu olmasın. siz hangisini tavsiye ediyorsunuz veya bu 3 modelin dışında aynı fiyata hangisini önerirsiniz bu 2 siteden fiyat olarak 350 400 euro arası olsun.
G62 serisi kullanan iki arkadaşım var ikiside ısınma ve fanın sürekli ve aşırı sesli çalışmasından şikayetçi .. Kendim asus K52 serisi kullanıyorum oldukça memnunum ısınma problemi yaşamadım fandan ses gelmiyor diyebilirim son derece performanslı bir notebook bu yüzden asus almanızı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: mcse_turk
G62 serisi kullanan iki arkadaşım var ikiside ısınma ve fanın sürekli ve aşırı sesli çalışmasından şikayetçi .. Kendim asus K52 serisi kullanıyorum oldukça memnunum ısınma problemi yaşamadım fandan ses gelmiyor diyebilirim son derece performanslı bir notebook bu yüzden asus almanızı tavsiye ederim.
Anladım hocam, bende ısınma sorunu olur diye tahmin etmiştim, neyse sağol bilgilendirdiğin için
Bu g62 serisisinden benimde bir arkadaşımda var oda ısınmadan şikayetçi ısındığı için 1.-1.5 saat oyun oynayamadan bilgisayar kapanıo diyo bende bir ara alıcaktım ama sonradan vazgeçtim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme